Vilja-aitta koki muodonmuutoksen

0
Hannu ja Ilmi Rönnemaa saivat lapsenlapsiltaan ajatuksen remontoida vilja-aitan taloksi.
Hannu ja Ilmi Rönnemaa saivat lapsenlapsiltaan ajatuksen remontoida vilja-aitan taloksi.
Hannu ja Ilmi Rönnemaa saivat lapsenlapsiltaan ajatuksen remontoida vilja-aitan taloksi.

LIETO/Tarvasjoki. Hannu ja Ilmi Rönnemaan soma uusi talo kätkee sisäänsä yli satavuotisen historian. Pienen idyllisen kylän keskelle, vaahteroiden katveeseen rakentui neljässä vuodessa vanhasta vilja-aitasta kolmikerroksinen omakotitalo. Talo on vielä pintamaalia vailla, mutta muuten erikoinen projekti alkaa olla valmis.

Aitta rakentui taloksi ammattilaisten avulla. Lähtökohta oli hyvä, sillä lauta-aitan hirsirunko oli hyvässä kunnossa eikä kivijalkakaan heittänyt kuin 13 milliä. Taitavia käsiä ja kekseliäisyyttä on kuitenkin tarvittu, jotta aitta muokkautui toimivaksi taloksi.

 

Lue lisää 22.9.2015 lehdestä