Improtus kutkuttaa nauruhermoja perjantaina

0
Viime vuonna Improtukseen osallistui kuusi joukkuetta, joista jokainen toi mukanaan yhden edustajan tuomaristoon. Tuomarit lupautuivat tilanteesta riippuen olemaan joko puolueettomia tai puolueellisia. Kuva: AVL:n arkisto/Maija Paloposki.
Viime vuonna Improtukseen osallistui kuusi joukkuetta, joista jokainen toi mukanaan yhden edustajan tuomaristoon. Tuomarit lupautuivat tilanteesta riippuen olemaan joko puolueettomia tai puolueellisia. Kuva: AVL:n arkisto/Maija Paloposki.
Viime vuonna Improtukseen osallistui kuusi joukkuetta, joista jokainen toi mukanaan yhden edustajan tuomaristoon. Tuomarit lupautuivat tilanteesta riippuen olemaan joko puolueettomia tai puolueellisia. Kuva: AVL:n arkisto/Maija Paloposki.

KOSKI. Vuosi sitten ensiesityksensä nähnyt Kosken Nuorisoseuran Improtus-tapahtuma saa jatkoa, sillä perjantaina harrastelijanäyttelijät ryhmineen laitetaan jälleen improvisaatiotehtävien suorittajiksi. Tapahtuman kulku noudattelee hyväksi havaittua käsikirjoitusta, kertoo tänä vuonna ohjelmasisällöstä vastaava Ragni Reichardt.

–Paljolti viime vuoden tapaan ilta tulee etenemään, mutta totta kai tehtävät ovat erilaisia kuin viime vuonna. Mutta nytkin esiintyjät laitetaan hikoilemaan ja tuomaan naurua saliin. Hauskaa tulee olemaan niin esiintyjillä kuin yleisölläkin.

Mukana tällä kertaa on taas ympäristökuntien harrastelijanäyttelijöitä. Joukkueet ovat saaneet Kosken lisäksi kokoon ainakin Marttilan, Ypäjän ja Paimion näyttelijät. Jokainen joukkue tuo mukanaan oman tuomarinsa, jolloin arvosteluun saadaan tälläkin kertaa tasapuolisuutta.

Improtus Kosken Nuortentuvalla perjantaina 30.10. kello 20.