Taru Hockeyn edustusjoukkue ja A-juniorit yhdistyvät

0
Taru Hockeyn edustusjoukkue on kärsinyt tappiokierteestä. Kupari-Kiekko oli pitelemätön Tiileri-areenalla viime lauantaina. Taru Hockey kaatui lukemin 2–13. Kuva: Markku Pönni.
Taru Hockeyn edustusjoukkue on kärsinyt tappiokierteestä. Kupari-Kiekko oli pitelemätön Tiileri-areenalla viime lauantaina. Taru Hockey kaatui lukemin 2–13. Kuva: Markku Pönni.
Taru Hockeyn edustusjoukkue on kärsinyt tappiokierteestä. Kupari-Kiekko oli pitelemätön Tiileri-areenalla viime lauantaina. Taru Hockey kaatui lukemin 2–13. Kuva: Markku Pönni.

LIETO/Tarvasjoki. Taru Hockeyn edustusjoukkue ja A-juniorit yhdistyvät yhdeksi joukkueeksi lokakuun lopussa. Syynä yhdistymiseen ovat molempien joukkueiden pelaajakato sekä kasvaneet kustannukset, jotka uhkasivat molempien joukkueiden olemassaoloa.

Joukkueiden yhdistäminen ei ollut helppo ratkaisu, ja lopullinen päätös tehtiin vasta pakon edessä. Seuran johtoporras oli asettanut edustusjoukkueelle syyskuun lopun takarajaksi pelaajamäärän lisäämiseksi, ennen kuin joukkue vedetään sarjasta.

Edustusjoukkue tulee jatkamaan taisteluaan jääkiekon 2. divisioonassa, vaikka kymmenelläkään kenttäpelaajalla ei voida taistella aivan tasapäisesti normaalilla kokoonpanolla pelaavia joukkueita vastaan.
Tuomas Tilkanen

Lue lisää 02.10.2015 lehdestä