Yläneen Kallelassa vuonna 1916

0

ennen01ALLähellä Turunväylän ja Keskustien risteystä sijaitsevan Kallelan rakennutti Yläneen kanttori Karl Karlsson. Hänen poikansa Sune toimi vuodesta 1916 lähtien Hangon seurakunnan kanttorina ja myöhemmin Turun ruotsalaisen seurakunnan kanttorina. Kuvan henkilöt ovat Mimmi Grönros, Karl Karlsson, tuntematon, Sune Karlsson (myöhemmin Carlsson), tuntematon ja tuntematon. Kuva: Anselm Laakso

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com