Telakoneralli jouduttiin perumaan

0
Viime vuonna Telakoneralli pöllytti lunta Oripään ja Säkylän teillä oikein kunnolla. Kuva AVL:n arkisto/Kiti Salonen
Viime vuonna Telakoneralli pöllytti lunta Oripään ja Säkylän teillä oikein kunnolla. Kuva AVL:n arkisto/Kiti Salonen
Viime vuonna Telakoneralli pöllytti lunta Oripään ja Säkylän teillä oikein kunnolla. Kuva AVL:n arkisto/Kiti Salonen

SÄKYLÄ, ORIPÄÄ, PÖYTYÄ/Yläne. Kyrön Seudun Urheiluautoilijoiden lauantaiksi suunnittelema Telakone-ralli jouduttiin perumaan sääolosuhteiden takia. Vesisateet olivat pehmittäneet Säkylän Sydänmaan ympäristön tiet liian pehmeiksi. Järjestäjät tekivät peruutuspäätöksen perjantaina ennen puoltapäivää.

–Harmi, että näin kävi, mutta pehmeiden teiden kunnostuskustannukset rallin jälkeen olisivat olleet liian suuret. Meillä oli täällä oikein hyvä reitti, mutta ensi talvena yritetään taas uudestaan, ratamestari Juha Karppinen totesi perjantaina.

Pienoisralliin oli ilmoittautunut lähes 70 autokuntaa.

Juttua on muokattu perjantaina 12.2. klo 12.03.