Pöytyän C-tytöt puhtaalla pelillä alueleirin voittoon

0
Pöytyän C-tyttöjen voittoisassa joukkueessa pelasivat Jasmin Lindstedt (ylärivi), Matleena Sirviö, Karita Tuuppa, Venla Valkeapää, Nenna Rahkala, Sylvi Pellonperä, Iida Kovanen, Aino Rasilainen (alarivi), Elisa Pauna, Heta Raitala, Moona Kaunisto, Minja Majasuo ja Ida Laurolinna sekä kuvasta puuttuva Johanna Lehtonen. Kuva: Paula Pellonperä.
Pöytyän C-tyttöjen voittoisassa joukkueessa pelasivat Jasmin Lindstedt (ylärivi), Matleena Sirviö, Karita Tuuppa, Venla Valkeapää, Nenna Rahkala, Sylvi Pellonperä, Iida Kovanen, Aino Rasilainen (alarivi), Elisa Pauna, Heta Raitala, Moona Kaunisto, Minja Majasuo ja Ida Laurolinna sekä kuvasta puuttuva Johanna Lehtonen. Kuva: Paula Pellonperä.
Pöytyän C-tyttöjen voittoisassa joukkueessa pelasivat Jasmin Lindstedt (ylärivi), Matleena Sirviö, Karita Tuuppa, Venla Valkeapää, Nenna Rahkala, Sylvi Pellonperä, Iida Kovanen, Aino Rasilainen (alarivi), Elisa Pauna, Heta Raitala, Moona Kaunisto, Minja Majasuo ja Ida Laurolinna sekä kuvasta puuttuva Johanna Lehtonen. Kuva: Paula Pellonperä.

TAMPERE, PÖYTYÄ. Pöytyän C-tytöt aloitti pesäpallokauden osallistumalla Tampereella järjestetylle Etelän, Hämeen ja Varsinais-Suomen yhteiselle alueleirille voittoisasti. Pöytyän tytöt olivat C-tyttöjen sarjassa ylivoimaisia voittaen kaikki ottelunsa selkeällä juoksuerolla.

Alkusarjassa kaatuivat Hyvinkään Tahko C2 juoksuin 10–1, MansePP Tampereelta 23–3 ja Lahden Mailaveikot 13–3.

Ylemmässä jatkolohkossa sama tahti jatkui: Pöytyä–Merimaskun Ahto -ottelu päättyi lukemiin 9–0 ja Janakkalan Jana–Pöytyä 2–3. Välierässä vastassa oli uudelleen Merimaskun Ahto ja numerot Pöytyälle tällä kertaa 8–3.

Finaaliottelussa Pöytyä kohtasi Janakkalan Janan, joka kaadettiin jälleen, nyt selkein 6–1-numeroin.

 
Pesäpallokausi on alkanut. Kaikkien Pöytyän Urheilijoiden joukkueiden kotiottelut löytyvät osoitteesta: www.poytyanurheilijat.fi/pesapallo/kotiottelut-2016

 

Lue lisää 29.04.2016 lehdestä