Ennätysmäärä lapsia aloittaa ensi syksynä koulun Marttilassa

0
Opettaja Sirpa Riikonen-Mialon ja erityisopettaja Hanna-Leena Nurmi toivottivat Kaarle Vesalan tervetulleeksi kouluun.
Opettaja Sirpa Riikonen-Mialon ja erityisopettaja Hanna-Leena Nurmi toivottivat Kaarle Vesalan tervetulleeksi kouluun.
Opettaja Sirpa Riikonen-Mialon ja erityisopettaja Hanna-Leena Nurmi toivottivat Kaarle Vesalan tervetulleeksi kouluun.

MARTTILA. Marttilan koulun käytävällä kuhisee. Syksyllä koulunsa aloittavat esikoululaiset järjestäytyvät opettaja Sirpa Riikonen-Mialonin ja erityisopettaja Hanna-Leena Nurmen ohjeistuksella jonoon. Tulevat ykköset toivotetaan koulumaailmaan tervetulleiksi kätellen.

Koulun tutustumispäivän käynnistäneiden kättelyiden jälkeen luokka täyttyy jännittyneistä ja innokkaista lapsista. Reilut kolmekymmentä esikoululaista kihisevät innosta päästä juttelemaan opettajille.

Syksyllä Marttilan kouluun astelee yhteensä 32 uutta ekaluokkalaista, mikä on huomattavasti suurempi määrä kuin koskaan aikaisemmin. Rehtori Pasi Isokankaan mukaan vuosiluokilla on yleensä 16–17 oppilasta.

–Koulun aloittavat oppilaat jaetaan ensimmäistä kertaa kahteen luokkaan, koska 32 oppilasta yhdessä luokassa on liian paljon, Salokangas kertoo.

Lue lisää 03.06.2016 lehdestä