Pekka Paju jatkanee kunnanjohtajana vuoteen 2020

0
Oripään vt. kunnanjohtaja Pekka Paju.
Oripään vt. kunnanjohtaja Pekka Paju.
Oripään vt. kunnanjohtaja Pekka Paju.

ORIPÄÄ. Oripään kunnanhallitus käsittelee maanantaina kunnanjohtajan viran täyttämistä. Asiaa valmistellut kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannele Rouhiainen esittää, että vt. kunnanjohtaja Pekka Pajusta tehdään määräaikainen kunnanjohtaja marraskuun alusta alkaen vuoden 2020 tammikuun loppuun.

Kunnanjohtajan tehtäviin on määräajaksi tarkoitus liittää teknisen johtajan tehtävät.

Tekninen johtaja Paju on oman virkansa ohella hoitanut Oripään kunnanjohtajan tehtäviä yhtäjaksoisesti joulukuun puolivälistä 2014 lähtien.

–Tekninen johtaja on oman virkansa ohessa kyennyt hoitamaan lähes kahden vuoden ajan myös kunnanjohtajan viran työt moitteettomasti, joten tässä tilanteessa ei ole tarkoituksenmukaista muuttaa nykyistä toimintatapaa kuin nimikkeen muutoksella, Rouhiainen perustelee.