Haravat käteen – puutarhakurssi alkaa

0

ennen40alVanhassa Anselm Laakson ottamassa kuvassa on puutarhakurssin osallistujia. Kuvassa ovat Lahja Santala, Anni Korkeakoski, Elis Knuutila, Tyyne Ojala, Bertta Pohjanpalo, Eino Kaukasuo, Eino Knuutila, Toivo Niemelä, Väinö Tuominen, Eino Väinölä, Jussi Hakala, Aino Ojala, Erkki Järvinen, Vesa Järvinen, Urpo Myllymäki, Nestori Peltola, Impi Hannula, Hulda Kivisenoja, Lahja Knuutila, Aino Järvinen, Alli Heinämaa, Helga Järvinen, Esteri Eertonen ja Nikolai Santala.
Kurssin järjestämisaika ja -paikka eivät ole tiedossa.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com