Pöytyän käsityökeskus lopettaa toimintansa

0
Marjo Utriainen (oik.) ja Riihikosken käsityökeskuksessa sen toiminnan alusta saakka työskennellyt Eeva-Liisa Rönnemaa tarkastelevat puissa vielä olevia töitä: pannunalusia ja tuolinmatoksi tulevaa ontelopoppanaa.
Marjo Utriainen (oik.) ja Riihikosken käsityökeskuksessa sen toiminnan alusta saakka työskennellyt Eeva-Liisa Rönnemaa tarkastelevat puissa vielä olevia töitä: pannunalusia ja tuolinmatoksi tulevaa ontelopoppanaa.
Marjo Utriainen (oik.) ja Riihikosken käsityökeskuksessa sen toiminnan alusta saakka työskennellyt Eeva-Liisa Rönnemaa tarkastelevat puissa vielä olevia töitä: pannunalusia ja tuolinmatoksi tulevaa ontelopoppanaa.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Vuodesta 1988 lähtien Riihikoskella toiminut Taito Varsinais-Suomi ry:n käsityökeskus lopettaa toimintansa 25. marraskuuta. Toiminta on ollut tappiollista jo parin vuoden ajan ja kunnan kutistunut avustus ei riitä pitämään käsityökeskukseen taloutta plussan puolella.

–Emme me halua lakkauttaa yhtäkään käsityökeskusta, mutta pahasti tappiollista toimintaa ei voi pitkään jatkaa, toteaa  yhdistyksen toiminnanjohtaja Marjo Utriainen.

Pöytyän kunta pienensi käsityökeskuksen avustuksen aikaisemmasta 9000 eurosta viime vuonna 7500 euroon. Tälle vuodelle avustusta ei ollut aluksi luvassa lainkaan.

Käsityökeskuksen vakioasiakkaisiin kuuluva Pirkko Marttila ihmetteli asiaa kunnanvaltuutetulle ja käsityökeskus sai tälle vuodelle 5 000 euron avustuksen.

Sen ansiosta toiminta jatkui vielä syksyllä, mutta ei tämän pidemmälle.

Lue lisää 21.10.2016 lehdestä