Hirvilauma siirtyi kotivoitolla sarjakärkeen

0
Hirvilauma pöllyttiTurun Kisa-Veikkoja Tarvasjoen jäähallin kotiottelussa tiistaina. Kuva: Markku Pönni
Hirvilauma pöllyttiTurun Kisa-Veikkoja Tarvasjoen jäähallin kotiottelussa tiistaina. Kuva: Markku Pönni

LIETO/Tarvasjoki. Taru Hockeyn edustusjoukkue nousi Länsirannikon III-divisioonan sarjakärkeen ottamalla makoisan kotivoiton tiistain kotiottelussaan Turun Kisa-Veikoista maalein 4–3. Jännittävä kiekkonäytelmä piti yleisön penkkien reunoilla aivan ottelun päätökseen saakka.

Alkukaudesta pelatussa karsintasarjassa hirvilauma kärsi tappiot Turun Kisa-Veikoille sekä vieras- että kotikaukalossa. TuK-V on lisäksi ilmoittanut halustaan karsia ylemmälle sarjatasolle. Joukkue olikin vahvistunut entisestään, jopa toissa kaudella Mestistä pelanneella pelurilla.

Vahvistunut joukkue ei kuitenkaan pystynyt pelottelemaan hirvilaumaa, sillä jäällä nähtiin kaksi varsin tasaväkistä joukkuetta, jotka ottivat toisistaan mittaa ankarasti ja tasaväkisesti. Kisa-Veikot teki paljon kiekollisia aloitteita, mutta hirvilauma puolusti kurinalaisesti ja käänsi voitetut kiekot vastustajan päätyyn.

Lue lisää 20.01.2017 lehdestä