Helyt ja heinäseipäät kutsuvat Yläneen kotiseutumuseoon

0

PÖYTYÄ/Yläne. Luovuus kukkii Yläneen kotiseutumuseolla, jossa Helyjä ja heinäseipäitä -näyttely tarjoaa jälleen monenmoisia käsitöitä ihasteltavaksi. Myyntinäyttelyssä on esillä 12:n lähialueen käsityöyrittäjän töitä tossuista tauluihin ja koruista kynttilöihin.

Kesänäyttely on esitellyt käsityötaitoja jo kahden vuosikymmenen ajan. Tänä vuonna pitkään näyttelyitä järjestämässä olleiden käsityöläisten lisäksi mukana on kaksi yrittäjää, joiden töitä ei vielä Yläneen kotiseutumuseolla ole nähty: puutöitä tekevä oripääläinen Päivi Liinoja sekä rautalangasta koristeita taiteillut euralainen Kirsi Sarasvirta.

 

Käsityöläisten Helyjä ja heinäseipäitä -myyntinäyttely on avoinna 4. elokuuta saakka Yläneen kotiseutumuseolla joka päivä kello 11–17.

 

Lue lisää 30.06.2017 lehdestä