Kyrön nuorille etsitään tilaa

0
Myös KurkiGalleriaa on esitetty uudeksi nuorisotilaksi.
Myös KurkiGalleriaa on esitetty uudeksi nuorisotilaksi.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön nuoret ovat olleet keväästä asti ilman nuorisotilaa, kun Kyrön Tornitalon kellarikerroksen tiloista jouduttiin luopumaan vesivahingon vuoksi. Aktiivisesta etsinnästä huolimatta uutta korvaavaa tilaa ei ole löytynyt.

–Useita paikkoja on käyty katsomassa, mutta kaikissa on ollut omat esteensä, nuorisosihteeri Anna-Leena Ranto harmittelee ja toteaa, ettei Kyröstä ole helppo sopivaa tilaa löytää.

Rannon mukaan tilaa tarvitaan vähintään 70 neliötä, jotta saadaan muun muassa biljardipöytä mahtumaan. Tilojen löytymisen hankaluus on kuitenkin pistänyt pohtimaan, minkä tyyppiset tilat ovat tarpeen.

Kahdeksasluokkalaiset Sini Halonen, Sofia Lundgren, Nico Kajala ja Jani Suolahti toivovat uuden tilan löytyvän pian. Nuoret ovat yhtä mieltä siitä, että ainakin biljardipöytä uuteen tilaan pitäisi saada mahtumaan. Pelkkä istuskeleminen ei Sinin ja Sofian mukaan houkuttelisi nuorisotilaan aikaa viettämään.

 

Lue lisää 03.10.2017 lehdestä