Valaisinpylvään kaatanut pakeni paikalta Riihikoskella

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. Valaisinpylvääseen törmännyt henkilöauton kuljettaja pakeni onnettomuuspaikalta Riihikoskella lauantai-iltapäivällä kolmen aikoihin. Autoa kuljettanut mies törmäsi vihreällä Mersullaan Rivitien rivitalon pihatien vieressä olleeseen valaisinpylvääseen niin, että pylväs taittui ja kaatui maahan.

Poliisin puhuttaman silminnäkijän mukaan autosta noussut kuljettaja poistui paikalta juosten. Auto jäi tapahtumapaikalle. Silminnäkijän mukaan miehellä oli kirjava takki ja vaaleat pitkät hiukset.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää mahdollisia muita silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa Loimaan poliisille numeroon 029 544 4933 tai sähköpostitse osoitteeseen loimaa.poliisiasema.lounais-suomi@poliisi.fi.