#Heijastimet heijastavat Pöytyän alakoululaiset

0
Tyylikkäät #-heijastimet tuovat pian turvaa Pöytyän alakoululaisten koulutielle.
Tyylikkäät #heijastimet tuovat pian turvaa Pöytyän alakoululaisten koulutielle.

PÖYTYÄ. Pöytyän Urheilijoiden pesäpalloilijat heijastavat yhdessä Liikenneturvan kanssa kaikki Pöytyän alakoululaiset. Seuratyöntekijä Essi Ilmasti käy jakamassa Liikenneturvan lahjoittamat heijastimet koululaisille, yhteensä noin 700 heijastinta, tästä viikosta alkaen ja kertoo samalla muutaman sanasen pesäpalloharrastuksesta.

Heijastimien käyttö on Liikenneturvan Tapio Heiskasen mukaan lisääntynyt ja Auranmaalla heijastimia käytetään keskimäärin melko hyvin, mutta liian paljon pimeitä jalankulkijoita on edelleenkin liikenteessä. Heiskanen muistuttaa, että heijastimilla varustettu henkilö näkyy pimeässä seitsemän kertaa heijastimetonta paremmin.

 

Lue lisää 07.11.2017 lehdestä