Jarkko Putkonen löi puhtaan pistevoiton

0
Jarkko Putkosen oikea suora osui jämerästi Ivan Njegacin leukaperiin.
Jarkko Putkosen oikea suora osui jämerästi Ivan Njegacin leukaperiin.

SALO. Jarkko Putkonen, 33, otti arvokkaan voiton lyödessään kroatialaisen Ivan Njegacin kaikin tuomariäänin Salon ammattinyrkkeilyillan pääottelussa. Putkosen ansiokas valmistautuminen otteluun näkyi rentona ja luottavaisena kehätyöskentelynä, joka oli tarkkaa ja hätäilemätöntä.

Kolmen arvostelutuomarin papereissa pisteet menivät Putkosen hyväksi 78-74, 80-72 ja 80-73. Putkosella on nyt takanaan 20 ammattilaisottelua, joista 15 voittoa, kolme tappiota ja kaksi ratkaisematonta.

Voitto Boxrecin Euroopan ranking-listalla selvästi korkeammalle sijoitetusta kroaatista saattaa avata Putkoselle väylää maanosan arvo-otteluihin.

Amatöörien arvokisoissa Kroatiaan edustaneen Njegacin ammattilaistilillä oli ennen lauantai-iltaa kymmenen voittoa ja kolme ulkomaan kehissä kärsittyä pistetappiota.

Kevyen välisarjan kamppailussa iskettiin kahdeksan erää. 25-vuotias kroaatti antoi kelpo vastuksen Salon Urheilutalon kotiyleisön lujasti kannustamalle Putkoselle, mutta tämän voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna.