Ravintola Carinassa syödään viimeiset lounaat – Kyrö jää ilman anniskeluravintolaa

0
Uutinen ravintola Carinan lopettamisesta sai ruokailemassa olleet Pertti Kangasniemen ja Mirja Haapasaaren surullisiksi. Kangasniemi kertoo käyneensä paikassa päivittäin, Haapasaari ensimmäisen kerran jo vuonna 1981.
Uutinen ravintola Carinan lopettamisesta sai ruokailemassa olleet Pertti Kangasniemen ja Mirja Haapasaaren surullisiksi. Kangasniemi kertoo käyneensä paikassa päivittäin, Haapasaari ensimmäisen kerran jo vuonna 1981.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrössä sijaitseva ravintola Carina lopettaa toimintansa. Viimeinen aukiolopäivä on lauantaina. Yrittäjä Ramona Böckermanin mukaan asiakasvirta ei riittänyt ylläpitämään kannattavaa toimintaa.

Carinan lounaalla on käynyt keskimäärin 60–70 henkeä päivässä, mikä on riittävä määrä. Iltoihin ja viikonloppuihin ei sen sijaan ole riittänyt tarpeeksi asiakkaita.

–Viikonloppukävijöiden määrä vaihtelee todella paljon eikä talous kestä muutaman kymmenen ihmisen viikonloppuja. Pelkän lounaan varassa toimintaa ei kannata pyörittää, sillä kiinteät kulut ovat niin suuret, Böckerman sanoo.

Carinan loppumisen jälkeen Kyröön jää kaksi lounasravintolaa. Lähimmät anniskeluravintolat löytyvät Aurasta tai Loimaalta.

 

Lue lisää 08.12.2017 lehdestä