Auranmaan Nuorkauppakamari suppaili itselleen alueellisen pääpalkinnon

0
Aurajoki täyttyi viime heinäkuun alussa suppailijoista Amazing Aurajoki Sup -tapahtumassa. Kuva on otettu Aurassa. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo
Aurajoki täyttyi viime heinäkuun alussa suppailijoista Amazing Aurajoki Sup -tapahtumassa. Kuva on otettu Aurassa. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on tehnyt historiaa voittamalla alueellisen pääpalkinnon: kahtena peräkkäisenä vuonna järjestetty Amazing Aurajoki SUP -tapahtuma on palkittu koko Etelä-Suomen eli A-alueen nuorkauppakamarien Parhaana Projektina 2017. Samalla pieni Auranmaan Nuorkauppakamari pokkasi pääpalkinnon suoraan Helsingin ja Turun suurten kamarien nenän edestä. Forssassa järjestetyn aluevuosikokouksen palkintoraati kehottikin muita kamareita ottamaan mallia Auranmaasta.

Kamarin järjestämä Amazing Aurajoki SUP oli kahtena vuonna retkisuppailun vuoden päätapahtuma Suomessa sekä samalla Auranmaan kamarin historian suurin ponnistus.Tapahtuma vei sup-laudalle yli 300 ensikertalaista,  houkutti jokivarteen tuhansia ihmisiä yleisöksi ja tavoitti kaiken kaikkiaan kymmeniä tuhansia ihmisiä päätyen muun muassa moneen otteeseen kansalliseen mediaan.

–Tapahtuman tärkein ansio oli kuitenkin siinä, miten se onnistui muuttamaan ihmisten suhtautumista jokeen ja sen virkistyskäyttöön. Suppailu toi esiin Aurajoen luontoarvot ja aseman yhtenä vanhimmista kansallismaisemista, kommentoi projektipäällikkö Anna Rauhansuu Auranmaan Nuorkauppakamarista.

 

Lue lisää 23.03.2018 lehdestä