Seurakuntaliitos Kosken ja Marttilan kirkkovaltuustojen käsittelyyn

0
Kutsutaanko näitä tulevaisuudessa Martinkosken seurakunnan Kosken ja Marttilan kirkoiksi?
Kutsutaanko näitä tulevaisuudessa Martinkosken seurakunnan Kosken ja Marttilan kirkoiksi?

KOSKI, MARTTILA. Marttilan kirkkovaltuusto kokoontuu torstai-iltana käsittelemään Kosken ja Marttilan seurakuntien yhdistymistä. Kosken kirkkovaltuusto kokoontuu ensi maanantai-iltana saman asian äärelle.

Kirkkovaltuustot eivät kuitenkaan tee lopullista päätöstä. Asia etenee vielä tuomiokapituliin ja sieltä kirkkohallitukseen, joka tekee lopullisen päätöksen.

Asiaa valmistellut ohjausryhmä päätyi yksimielisestä ehdottamaan seurakuntien yhdistymistä ensi vuoden alusta lähtien. Nimeksi esitetään Martinkosken seurakuntaa. Kirkkoherraksi tulisi Kosken kirkkoherra Tapio Hietalahti ja kappalaiseksi Marttilan kirkkoherra Janne J. Nurmi.

 

Marttilan kirkkovaltuusto kokoontuu Marttilan seurakuntatalolle torstaina 8.3. kello 18 käsittelemään Kosken ja Marttilan seurakuntien yhdistymistä. Kosken kirkkovaltuusto kokoontuu maanantaina 12.3. kello 18 Kosken seurakuntatalolle. Kirkkovaltuustojen kokoukset ovat yleisölle avoimia.

 

Lue lisää 06.03.2017 lehdestä