Aura virittelee Ysitien varteen uutta yritysaluetta

0
Aura aikoo hyödyntää sijaintiaan ja hankkia tonttimaata yritysten tarpeisiin. Kunnanjohtaja Mika Joki uskoo, että leveäkaistatie on tulevaisuudessa nelikaistainen ja Auran sijainti Turun ja Tampereen välissä vielä nykyistäkin parempi. Kuva: Asko Virtanen
Aura aikoo hyödyntää sijaintiaan ja hankkia tonttimaata yritysten tarpeisiin. Kunnanjohtaja Mika Joki uskoo, että leveäkaistatie on tulevaisuudessa nelikaistainen ja Auran sijainti Turun ja Tampereen välissä vielä nykyistäkin parempi. Kuva: Asko Virtanen

AURA. Auran kunnanhallitus esittää valtuustolle yhteensä 29,3 hehtaarin maakauppaa valtatien varresta, Nuortentalon risteyksestä Tampereen suuntaan olevalta alueelta. Valtatie yhdeksän molemmille puolille sijoittuvista kolmesta määräalasta on määrä maksaa 555 000 euroa.

Alueella on tarkoitus varmistaa Auran yritystoiminnan tarvitsemien alueiden riittävyys pitkälle tulevaisuuteen.

–Aurassa ei tällä hetkellä ole aluetta, johon voisi houkutella suuria teollisia toimijoita. Esimerkiksi logistiikkakeskukselle paikka sopisi hyvin, Auran kunnanjohtaja Mika Joki sanoo.

Toisaalta paikka sopii Joen mukaan hyvin myös pienemmille yrityksille.

Jos suunnitelmat leveäkaistatien muuttamiseksi nelikaistaiseksi toteutuvat, tontin paikka on sijainniltaan todella houkutteleva.

 

Lue lisää 18.05.2018 lehdestä