Kevään uudet ylioppilaat Auranmaan lukioista ja muualta Lounais-Suomesta

0

Elisenvaaran lukiosta valmistuu tänä keväänä 49 uutta ylioppilasta:
Petteri Haapanen Aurasta, Anna Haarala Pöytyältä, Antti Hakala Aurasta, Sani Halonen Pöytyältä, Johannes Helin Aurasta, Katariina Hirvensalo Pöytyältä, Elias Huhtala Aurasta, Juhani Huhtaniemi Pöytyältä, Mari Jaakkola Pöytyältä, Katriina Järvinen Aurasta, Janina Kauhanen Aurasta, Veeti Kauppinen Pöytyältä, Lotta Koskinen Pöytyältä, Sara-Maria Koskinen Pöytyältä, Antti Kulmala Pöytyältä, Anna Kumpunen Aurasta, Maria Kuusela Pöytyältä, Jasse Kähkölä Pöytyältä, Jonne Kähkölä Pöytyältä, Julius Kähkönen Aurasta, Emmi Laaksonen Pöytyältä, Sara Lamminen Pöytyältä, Oona Lehtinen Aurasta, Meri Litjo Pöytyältä, Roosa Maanpää Pöytyältä, Severi Marttila Pöytyältä, Riku Myllymäki Aurasta, Juho Mäki Pöytyältä, Matias Nieminen Pöytyältä, Tuomas Piha Pöytyältä, Jenna-Juulia Piilikangas Aurasta, Antti Puodinketo Aurasta, Alina Rantanen Pöytyältä, Tommi Ridanpää Pöytyältä, Tuomas Ridanpää Pöytyältä, Mikael Roto Aurasta, Meri Saarinen Pöytyältä, Jaakko Salminen Aurasta, Juuso Sillanpää Aurasta, Heikki Simola Aurasta, Sami Suhonen Aurasta, Milla Tamminen Pöytyältä, Viivi Timonen Tarvasjoelta, Vilma Toivonen Pöytyältä, Helena Tuovila Pöytyältä, Kati Tuuppa Pöytyältä, Irina Valtanen Aurasta, Antti Virtanen Pöytyältä ja Terhi Värri Pöytyältä.

 

Kosken lukiossa painaa valkolakin päähänsä tänä kevään 28 uutta ylioppilasta:
Minni Ahola Pöytyältä, Renja Alijoki Salon Kuusjoelta, Veikka Flemming Koskelta, Elina Heinonen Ypäjältä, Emma Karhe Ypäjältä, Juulia Koskela Turusta, Vilma Koskela Marttilasta, Hanna Kyynäräinen Koskelta, Vilho Laaksonen Loimaalta, Linda Lehto Koskelta, Elina Majuri Marttilasta, Elli Mikkola Koskelta, Aleksa Mäki Koskelta, Matilda Mäkinen Tarvasjoelta, Rosa Nenonen Loimaalta, Saara Numminen Marttilasta, Santtu Rajala Koskelta, Siiri Salminen Koskelta, Milla Simola Salosta, Iida Sintonen Koskelta, Miska Toivonen Koskelta, Elsa Tuominen Ypäjältä, Emilia Tuominen Ypäjältä, Jussi Uusitupa Marttilasta, Oliver Valtonen Loimaalta, Janni Vuori Ypäjältä, Reetta Vähä-Heikkilä Salon Kuusjoelta ja Emilia Välimaa Koskelta.

 

Liedon lukio: Aaltonen Tapio, Ahkera Lauri, Alanko Sade, Alikirri Jenna, Alikirri Roosa, Arkko Miro, Ayoub Omar Araz, Böckerman Roosa, Dalén Arttu, Elo Leevi, Eskola Emily, Eskola Veeti, Gadid Amaar, Hajrullahi Iliriana, Hieta Sofia, Hirvinen Alina, Hopeala Hennariina, Horna Rosa-Maaria, Huseen Abdiraqiib, Jakonen Miia, Jarkko Kalle, Jauhiainen Roni, Javanainen Jonatan, Jokioinen Matias (kaksoistutkinto), Jussila Maria, Kalliala Tony, Kanervamäki Jenna, Kinnunen Toni, Kivelä Roope, Kiviharju Kaisa, Kivimäki Janne, Kostanica Albnora, Kouvonen Sarita, Kovalainen Robin, Kujala Markus, Kukkanen Elias, Kukkanen Olga, Kurkisuo Susanna, Kuusisto Lauri, Lahtinen Mari-Ella, Laine Linda, Lassander Matias, Laukkanen Laura, Launto Topias, Leino Mira, Leino Siiri, Leinonen Valtteri, Lindqvist Joel, Luotonen Emmi, Luotonen Jesse, Marjomaa Anni, Mustonen Melinda, Mäkelä Eveliina, Mäkilä Erica, Niemelä Henrik (kaksoistutkinto), Niiranen Eerika, Nissinen Juho, Nordman Niklas, Nummelin Aleksi, Nurmi Jani, Nurminen Samuli, Parjanen Linnea, Pulli Roope, Puranen Tuomas, Pursiainen Lotta (kaksoistutkinto), Raiko Akseli, Rashidi Dilan, Riikonen Elsa, Saarinen Veikka, Sainio Väinö (kaksoistutkinto), Salmela Otto, Salminen Eveliina, Salo Oona, Silvennoinen Tiia, Sirkiä Jonna, Smolander Lauri, Soini Niko, Stenman Bria, Suoninen Topias, Tamminen Oona, Tamminen Sami, Tapio Tinja, Tiuttu Katriina, Toivola Heikki (kaksoistutkinto), Tuominen Emil, Ullakonoja Teea, Vahtera Anniina, Veijula Juhani, Vidqvist Riku, Ylimäki Disa

 

Novidan lukio Loimaa: Aaltonen Sami (kaksoistutkinto), Erelä Toivo (kaksoistutkinto), Eskola Tuomas, Forss Annika, Hautojärvi Milla-Maria, Huhtala Ida-Maria, Huhti Saku, Huitti Jaakko, Immonen Kiia, Jaanu Veera, Jalasjoki Emma, Junnila Julia (kaksoistutkinto), Jussilainen Janita, Kangashaka Nestori, Katila Sanni, Kauti Juho, Koivula Kalle-Matti, Kortelainen Arttu, Kortemaa Topi, Kulmanen Markus, Kuosa Sofia, Laivo Joona (kaksoistutkinto), Lammela Markus, Leimu Ville, Leino Maria, Leppäkangas Milla, Leppämäki Eemeli, Levomäki Oskari, Luoma Sini, Mannila Maiju (kaksoistutkinto), Mattila Joni, Mattila Riina (kaksoistutkinto), Mustajärvi Jani, Mäkelä Elsa, Nohteri Aleksi, Nokso-Koivisto Markus, Nurmi Hannah, Ojala Roosa, Pietilä Emilia, Pihkonen Elina (kaksoistutkinto), Pitkäranta Petra, Pöllänen Emilia, Rantanen Niki, Retti Melinda (kaksoistutkinto), Riikonen Samuli, Rivasto Topias (kaksoistutkinto), Salminen Eero, Salminen Kia, Salminen Leevi, Savonen Ella, Sivén Nea, Supponen Ville, Taskinen Miikka, Tattinen Minttu, Theodorakis Yolanda, Uutela Kiia-Rosalia, Varhi Emilia, Varho Viola, Varjo Helmi (kaksoistutkinto), Virtanen Akseli, Virtanen Jaana, Virtanen Maria, Vuorinen Anu, Yli-Tuomola Aliisa, Yli-Tuomola Antti ja Ylitalo Oskari.
Lisäksi kuudella kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaaksi, jos he saavat opintonsa valmiiksi lukuvuoden päättymiseen mennessä.

 

Turun Klassillinen lukio: Aaltonen Eevi, Aaltonen Ella, Aaltonen Heini, Aaltonen Niklas, Akbari Akbar, Alasaari Kaisa, al-Jebari Läänä, Alonen Juho, Anttila Emilia, Anttila Helmi, Anttonen Sanna, Berg Iida, Bergvall Niclas, Blom Jonatan, Boman Matilda, Borgelin Tuisku, Burmeister Aaro, Crismaru Alina, Dang Duy, Eddaifi Ali, Eerikäinen Enni, Einola Linda, Einälä Veera, Ekqvist Noora, el Geneidy Ramzi, Entala Moona, Grönroos Rosa, Hagström Heidi, Hakala Elias, Hakala Lilli, Hakanen Venla, Harilainen Paavo, Hastell Jenni, Haverinen Henrik, Hedborg Johan, Heimonen Linnea, Heinonen Maiju, Hemmilä Nelli, Hervanto Aino, Hjerppe Elli, Huhtala Jenni, Jalava Joel, Järvinen Jutta, Järvinen Niko, Kaarrela Jenna, Kaislakari Esme, Kaivola Johannes, Kalliala Ella, Karhu Helka, Karlstedt Niklas, Keisalmi Reetta, Kemppi Mira, Keränen Helmi, Kesäläinen Anssi, Keto-Tokoi Outi, Kirienko Ekaterina, Kirpu Valerija, Knuutinen Samuli, Koivula Ella, Korkeamäki Eveliina, Koskinen Jessica, Kottonen Jutta, Kovanen Anni, Kujala Konsta, Kulluvaara Aleksia, Kyllönen Anni, Laaksonen Anni, Lahti Noora, Lahtinen Olavi, Lamppu Clarissa, Laurén Christa, Laurén Oliver, Lavén Aleksi, Le Loan, Le Vuong, Lehto Atte, Lehtonen Lidia, Leino Onerva, Leivo Joona, Leskinen Emmi, Lindgren Linnea, Makarova Victoriia, Manninen Reeta, Mata Melina, Miikkulainen Touko, Mingsupphakun Ommi, Moisanen Inka, Murto-Unkila Lyydia, Mäenpää Reetta, Mäkelä Jutta, Mäki Mikko, Mäki-Jaakkola Jasmiini, Mäkinen Ella, Mäkinen Juho, Mäntysalo Jere, Niemelä Anne, Niittumäki Joona, Nordman Janina, Nummelin Eetu, Numminen Anttoni, Nurminen Noora, Nurmio Samuli, Nuutinen Mira, Nygren Milla, Ojala Mona, Ojala Riikka, Oksavirta Anette, Paasonen Nora, Paijula Vilhelmiina, Palmulaakso Joonas, Palomaa Rebekka, Parts Linda, Peltonen Kia, Pesonen Joni, Pietilä Ella, Pitkäkari Kaisa, Potinkara Anton, Pouli Anna, Pyysalo Julia, Pyöli Lyydia, Rajalampi Niki, Rantala Allan, Rantalaiho Vertti, Rantanen Emma, Raunio Milla, Rautiainen Maria, Rautio-Visuri Janina, Reijo Joel, Riihimaa Minja, Riikonen Ella, Rinne Henni, Rintamäki Alisa, Roos Emmi-Noora, Rouvinen Atte, Ruokonen Elisa, Ryhänen Julius, Saapunki Iida, Saari Miro, Saari Veera, Saarinen Iida, Saivosalmi Sisu, Salko Kirsikka, Sallinen Emilia, Salomaa Ida, Salonen Heini, Savioja Anni, Savolainen Riikka, Seesjärvi Arvi, Selway Yasmin, Silver Sanni, Sivula Janette, Soitamo Ella, Sundberg Niko, Sundqvist Niklas, Suojanen Lauri, Suomela Ida, Suominen Jenni, Suominen Petra, Suominen Santeri, Svartberg Oliver, Syrjäläinen Julia, Syrjäsuo Eemil, Söderblom Nea, Takaeilola Eetu, Tarima Hanna, Tervonen Aino, Teräs Aapo, Tiukuvaara Teemu, Tran Nini, Tulkki Veera, Tuomi Kasperi, Uitamo Anna, Uusitalo Mikael, Vainio Anni, Vainio Kukka, Valkama Julia, Vallenius Iida, Valtonen Sofia, Vanne Miika, Viikki Jenna, Viitanen Veera, Vilhonen Viola, Villa Mikael, Virta Jenni, Virtanen Veikko, Vuorinen Karoliina, Wiberg Meri, Zajac Ronja.

 

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio: Aaltonen Anna, Aaltonen Niko, Ahokas Annoora, Aitamurto Josefina, al Azawi Lara, al Bermanei Hoda, Arjasmaa Antton, Arvas Jussi, Eklund Karoliina, Ekman Niclas, Elonen Saara, Enqvist Teemu, Forsback Sanne, Friman Hugo, Gustafsson Saara-Sofia, Haakana Anni, Haavio Lassi, Halm Elias, Haltia Iisa, Hannula Reetta, Harju Aapo, Heikkilä Matti, Heilala Matilda, Heinonen Saga, Helkkula Alvar, Helminen Suvi, Hillgén Kari, Hirsimäki Laura, Hirvirinne Tony, Honkanen Pinja, Huttunen Nelli, Hyvönen Anton, Häyrinen Antti, Iivanainen Matilda, Isokangas Emilia, Jansson Marie-Helen, Jokela Lilli, Jokela Riku, Jormanainen Elsi, Juntunen Miko, Jäntti Noora, Kaasinen Kalle, Kaipainen Vili, Kalliaisenaho Sofia, Kallio Lotta, Kallioinen Erika, Kalliomäki Emma, Karelius Eetu, Kari Milla, Kaukoranta Susanna, Kauppinen Roosa, Keljmendi Saberxhane, Kimppa Lassi, Knuutinen Santeri, Koistinen Emilia, Koistinen Nea, Koivuniemi Kaisa, Korsimo Ida, Korsoff Nella, Koskela Fanny, Koskela Roosa, Koskelo Katariina, Koskinen Jetro, Koskinen Julia, Kostiainen Jenny, Kulo Sanni, Kurvinen Laura, Kuusela Kiia, Kuusela Saku, Kylä-Kaila Joonas, Laakeri Essi, Laakso Charlotta, Laaksonen Pasi, Lahti Juha-Pekka, Lahti Matias, Lainio Ilona, Lappalainen Emilia, Larri Viivi, Laurila Maria, Lavastre Thomas, Lavonen Venla, Lehmuskoski Anna, Lehtinen Juulia, Lehtiniemi Nea, Lehto Aku, Lempinen Tatu, Lempiäinen Santeri, Lenkkeri Lassi, Leppänen Vilma, Liimatainen Jenna, Lindström Sinna, Lunden Tomi, Luomala Disa, Lähteenmäki Ellen, Manninen Jasmin, Mattila Elisa, Mikkilä Inka, Mikkilä Max, Mikkola Oona, Mishin Alex, Mylén Lauri, Myntt Juho, Mäkelä Hilla, Mäkelä Niina, Mäkilä Jalmar, Männistö Pertti, Määttä Jaakko, Nermes Kari, Neva Julia, Nieminen Kaisa, Nieminen Paavo, Nieminen Saara, Nikula Alina, Nuhi Sami, Nummela Amanda, Nurmi Charlotta, Nurmi Julia, Nurmi Oona, Nurmi Sofia, Nykänen Jani, Nyman Paulus, Ojutkangas Leo, Oksala Rosa, Opara Matilda, Ossi Veeti, Otti Alexander, Palmuharju Nea, Parkkinen Lotta, Paturi Pyry, Pekkanen Otto, Peltonen Aleksi, Pietilä Anni, Pietilä Mathilda, Piispa Maisa, Pohjola Peppi-Lotta, Poikulainen Niina, Poskiparta Ilmari, Pudas Hannele, Puro Aaro, Pylkäs Pyry, Pääkkö Johannes, Pöyhönen Meri-Tuuli, Raappana Riina, Rainio Marianna, Raitanen Ella, Rantala Kristian, Rantalainen Meri, Rantanen Elisa, Rantanen Ella, Rapo Ella, Reiman Juho, Reivonen Beda, Repo Enni, Riissanen Roni, Rummukainen Noora, Runsten Leena, Ruuskanen Irene, Ruusunen Elise, Ruusuranta Milla, Råman Carla, Röberg Olivia, Saine Sanni, Salminen Petja, Salminen Sanni, Salo Pinja, Salonen Anna, Salonen Pyry, Sato-Hunsala Joona, Savakko Aino, Simola Aino, Sinkkonen Janina, Sivonen Reko, Sjöblom Eveliina, Sova Aleksanteri, Stenman Saara, Sula Jani-Markus, Suomalainen Vilho, Suomi Eveliina, Suominen Ella, Susi Renita, Taipale Jasmine, Tammi Pekka, Tanner Santeri, Tapio Alvar, Teriaho Senja, Teräntö Vilma, Tigerstedt Aksel, Toiviainen Jaakko, Toukoniemi Jasmin, Upmeier Oskari, Vainio Emmi, Vihervirta Vesa, Viitikko Essi, Vikman Sonja, Viola Emilia, Virta Iida, Virtanen Janna, Virtanen Niilo, Virtanen Satu, Vuohijoki Jarno, Vuohijoki Sauli, Vuotinen Jani, Yliniskala Aada, Yliniskala Iida

 

Kerttulin lukio, Turku: Aaltonen Jusu, Aaltonen Ville, Abi Mosleh Sarab, Agha Linn, Aitio Tilda-Serafina, Alho Angelica, Andersson Venla, Bildo Markus, Egutkina Julia, Ervast Maria, Fager Iiro, Forsblom Tia-Tuulia, Frunza Stefan, Haapalainen Beda, Haavisto Eetu, Haavisto Ohto, Haavisto Rasmus, Hairisto Saaga, Haltia Sandra, Heikkinen Vilho, Heino Akseli, Helander Janina, Herrala Rasmus, Hyvärinen Anna, Härkönen Akseli, Ignatjew Waltteri, Ingman Valtteri, Isokääntä Iiro, Jarhio Teemu, Jeremejeva Annikka, Jokinen Pauli, Julkunen Aaro, Juven Kalle, Järvinen Heikki, Kahila Arttu, Kangasniemi Jenna, Keskinen Lotta, Kettunen Nea, Kinnunen Elias, Kinnunen Topias, Kirjalainen Iris, Konsell Meri, Korpilahti Lotta, Koskela Eve, Koskiniatis Jasmin, Kukkonen Tuuli, Kunnas Heini, Kyyhkynen Roope, Laakso Eero, Lahti Waltteri, Lahtinen Vesa, Lauas Joonatan, Laukkanen Mikael, Lehto Joni, Lehto Molla, Lentonen Joel, Lepistö Kim, Leppämäki Samuli, Leskinen Aleksi, Liitti Sanni, Lindberg Filip, Lindblad Sofia, Lindqvist Benjami, Lintunen Teemu, Lipsanen Tommi, Luotola Lukas, Läpinen Roope, Mankonen Henriikka, Mannelin Paula, Markkula Hannu, Massinen Tytti, Merivirta Jasmin, Mohamed Jusu, Moisanen Eerika, Murto Iida, Murto Wilma, Myöhänen Alexa, Mäki Ilona, Mäkinen Tuukka, Neffling Greta, Nieminen Roope, Nikkola Joona, Nordqvist Mikael, Norrena Fanny, Nurmi Matilda, Oksa Pinja, Parkkali Konsta, Pekola Ada, Pelkonen Alina-Charlotta, Peltomaa Emma, Pikkujämsä Elli, Poikolainen Pihla, Porela Joonas, Pousi Kaisla, Puolakka Tiia, Puustinen Albert, Pylkkönen Konsta, Rajahalme Otto, Rajala Otto, Rantala Jutta, Rantanen Pyry, Reini Iida, Ridha Jonas, Ristimäki Lotta, Riutta Tommy, Romppanen Nelli, Rouru Jaakko, Räty Iiro, Saari Alex, Saarikoski Otto, Salminen Casper, Salminen Vera, Salonen Teemu, Servanto Anna, Sipilä Salla, Suominen Amanda, Suominen Emma, Suominen Julius, Suoranta Merina, Säilä Andreas, Sällylä Karri, Tammenpää Miska, Tamminen Jussi, Tanila Riku, Tervala Mari, Tiekso Antti, Timonen Joonas, Timonen Niklas, Tmava Milos, Toivonen Miko, Turakainen Eetu, Uusikartano Aleksi, Valtola Olli, Valve Jasmin, Vesterinen Stian, Virolainen Elina, Virta Elias, Virtanen Niko, Vuorio Voitto, Vähä-Mäkilä Ilona, Väätäjä Santeri, Westerlund Samuel​​

 

Luostarivuoren lukio, Turku: Ahtola Oscar, Alin Ida, Alin Juho, Anttila Jere, Anttila Mikko, Böling Sofia, Hellman Janina, Henell Helmi, Hietanen Eetu, Hyysalo Veikko, Hänninen Leo, Ignat Lisa, Jokinen Juuli, Järvenpää Joni, Järvenpää Topias, Järvi Silja, Järvinen Aatu, Järvinen Julija, Kaasalainen Sakari, Kanervisto Eveliina, Karlsson Jan, Karus Ronja, Kasper Melina, Kaukinen Eetu, Kekkonen Elmo, Ketonen Enni, Kettunen Lauri, Kivimäki Lauri, Koskinen Hanna, Kuusela Elina, Laakso Jenna, Lahti Anni, Laine Ella, Laine Saaga, Lakka Siina, Lampi Erik, Larkovuo Leevi, Lehtinen Liia, Lind Niklas, Lindén Thomas, Lindholm Joona, Lindroos Nuutti, Lundell Reija, Lundell Tea, Luntamo Teemu, Mako Elias, Moritz Emilia, Motorina Darja, Mäkelä Vera, Mäkitalo Heidi, Nilosaari Mikael, Niroumand Bigzadeh Arash, Nissilä Leo, Nummentalo Nelly, Nurmio Annika, Oksanen Merituuli, Packalén Robin, Pelto Aino, Peltomäki Paavo, Pietilä Aleksi, Posio Susanna, Raudanen Mark, Rauramo Safira, Rautee Anna, Rehnberg Niklas, Reijonen Minni, Reilander Emilia, Rikalainen Mona, Rossi Sini, Rönkä Olga, Saijonkari Wilma, Salahetdin Emilia, Salminen Eveliina, Salo Anni, Salo Samuli, Salvinen Laura, Samuli Nea, Savontaus Loviisa, Sellman Linnea, Stenroos Ella, Strandberg Eero, Sundholm Helmi, Suomi Aino, Suominen Saku, Suominen Tommi, Sysimetsä Amanda, Taalikka Maria, Tiilikainen Leo, Tirkkonen Tuomas, Tuikka Anni, Tulonen Jenna, Tuuna Olivia, Törmä Olli, Uitto Laura, Vahokoski Oliver, Valtonen Valtteri, Viljanen Aku, Vuorela Elias, Vuorinen Akseli, Vähätalo Eelis, Wahlroos Emil, Wessberg Anna, Wuokko Emma, Yli-Urpo Topias, Ylönen Mikko​

 

Turun Steiner-koulu: Elo Adele, Havukainen Elena, Helenius Alexandra, Juusti Tytti, Kalijärvi Teija, Karttunen Lauri, Karttunen Väinö, Koivunen Aino, Komu Wilma, Löppönen Jonni, Saari Ia, Sallas Taika, Sipilä Aada, Tammisto Elias, Thai My, Uunimäki Petra, Uusitalo Ida, Vihervä Sanni, Vuorio Vilma

 

Puolalanmäen lukio; Turku: Aalto Aleksi, Aarnio Iida, Aittokallio Edla, Alanen Sandra, Anttila Riku, Autio Niilo, Auvinen Elina, Barnett Alisa, Brysch Kristin, Ekholm Sandra, Eskola Charlotta, Europaeus Julia, Forsell Matias, Forsström Julia, Haapanen Iiris, Haka Miisa, Hakala Jarno, Hakanen Anna-Liina, Heikkilä Anni, Heilä Johanna, Henneken Rasmus, Herva Sini, Hietakangas Laura, Hokkanen Eveliina, Hollo Anna, Hollsten Jasmine, Hovi Tilda, Huossa Jasmiini, Hurttia Sesilia, Huuhtanen Ada, Huynh Theresa, Hällfors Anna, Häyry Rasmus, Jaakkola Jooa, Joutsa Senni, Juhannusvuori Aino, Jussila Emilia, Jussila Jenni, Juutilainen Frederica, Järvi Kaarlo, Kaasalainen Veera, Kaila Esko, Kaila Mikael, Kalliokoski Henriikka, Karppinen Sanni, Kaukonen Katariina, Kauniskangas Otso, Kavander Judith, Kemppainen Anna-Maria, Kiljander Oskar, Kipinoinen Kare, Kivikari Matias, Koljonen Elias, Korvenranta Pinja, Koskela Vilma, Koskinen Nea, Koskinen Thelma, Kukkonen Peppi, Kumpulainen Vilma, Kuusinen Hanna, Käki Vilma, Laaksonen Aleksi, Lahdenperä Miia-Mari, Lahdensivu Onni, Laiho Flora, Laine Verna, Lammela Maija, Lapinleimu Emma, Larri Onni, Lehti Matias, Lehtinen Emilia, Lehtinen Miika, Leiwo Ennaliina, Linjama Viljo, Linnasaari Sanni, Lumikko Viljami, Lund Jonas, Läärä Emma, Mahnala Elle, Manninen Joonatan, Markkola Essi, Mattila Salla, Mensalo Hanna, Metsätähti Allan, Miikki Sanni, Mikkonen Vilma, Moilanen Kerttu, Mäkelä Asser, Mäkinen Lauri, Niemi Leo, Nieminen Suvi, Norha Sasu, Norri Hanna, Nummelin Oskari, Nurmi Hennaleena, Nuutila Valtteri, Oksanen Saara, Pakarinen Jessika, Palmujoki Eeva, Parikka Aino, Paunonen Bettina, Perijäinen Anneli, Pietilä Elena, Pitkänen Juhani, Pulkkinen Sanni, Pyhtilä Johanna, Pöyhönen Marikerttu, Ristimäki Aili, Ruohonen Aaro, Räike Aino, Rönnholm Mikael, Saarinen Mikko, Saaristo Severi, Sainio Elli, Salminen Emilia, Salminen Mikael, Salo Alisa, Sand Anna, Sandell Christina, Santanen Nelli, Savolainen Paavo, Seppä Iiro, Seulu Johanna, Siltanen Johanna, Siltanen Johannes, Simon Arthur, Simonen Siiri, Snapir Benjamin, Suojanen Joni, Survonen Minja, Syvälahti Onni, Talso Ella, Tapana Elias, Tiirikainen Noona, Tiron Andreea, Toivonen Jaakko, Toukosalo Tuomas, Tulla Veera, Tumanoff Juulia, Valdolin Emmi, Valkamo Noora, Valta Auri, Veivo Riikka, Vesma Jonna, Vesterinen Emilia, Vilppala Monica, Virtanen Nelli, Wallius Aleksanteri, Wang Shenran, Wilpola Janne

 

Turun Lyseon lukio: Aalto Elina, Aaltonen Alina, Aitos Alisa, Azaran Barham, Björk Nicole, Blomqvist Emma, Bouirmane So-fiane, Fabricius Sara-Erika, Haavio Ninni, Hajjaj Chaima, Haltsonen Casper, Hanhilampi Nicolas, Hedberg Ida, Helenius Antti, Helle Veera, Holkko Pietari, Huhtala Jani, Huhtala Ronja, Ikonen Julianna, Jaakkonen Joonas, Jokinen Iida-Sofia, Järvenpää Mikaela, Karppinen Eeli, Kaukola Elli, Koivisto Sari, Koivula Venla, Koskinen Mea, Kulmala Jesse, Kunnari Aleksi, Lindgren Erika, Miettunen Samuli, Moussa Bilal, Mynttinen Waltteri, Nguyen Gia, Nordquist Oskar, Rantanen Arttu, Rautalin Valtteri, Rautio Toni, Rezgi Airin, Ruottu Riia, Saarinen Alma, Salmi Samu, Seppänen Ella, Sirén Janika, Sirén Nette, Soini Jasper, Soini Niilo, Suovanen Janika, Särös Elina, Tainio Niko, Tiistola Oona, Toivola Karoliina, Tuominen Antton, Vähätalo Taika

 

Turun iltalukio: Aaltonen Sanni, Aarikka Paavo, Aarnitie Rosita, Aro Amanda, Asplund Julia, Blomqvist Sara, Hakanpää Samuli, Hakkarainen Miika, Harberg Niko, Heinonen Renate, Hoppela Emilia, Hämäläinen Ville, Imara Heidi, Ismail Keyse, Jalavikko Heidi, Juhala Leevi, Järvi Satu, Kallio Ella, Kallionpää Merina, Kankare Nadja, Karisto Tiia, Kirjonen Risto, Kivimäki Teemu, Kleiman Noah, Kortelainen Niina, Kuure Olli, Kyllönen Joonas, Laaksonen Juho, Laine Rami, Lainio Joonas, Laitala Toni, Lax Jenna, Lehto Tiia, Leino Rosa, Leino Vilma, Leinonen Enni, Lepistö Ronja, Leppänen Jelena, Lyly Kasperi, Läksy Timo, Miettinen Miro, Miettunen Lauri, Moborg Eric, Müller Jaantje, Mäki Eero, Mäkinen Mikael, Mäkinen Ulriikka, Neculae Ana, Niinimäki Tom, Nikkilä Oliver, Nordqvist Maija, Nuutinen Emmi, Nykänen Juho, Näyskä Pekka, Orusmaa Alex, Partanen Jenna, Pohto Mika, Puskala Anni Emilia, Raiko Juuso, Rajander Mikko, Rantala Ville, Reitti Senna, Ruusunen Henna, Räty Laura, Saarela Samu, Saharinen Riina, Salmi Hannu-Pekka, Salminen Erno, Salonen Tilda-Maria, Seppo Annely, Sirviö Elias, Sorsakivi Essi, Stenroos Jonna, Swahn Niklas, Tenho Eemeli, Toivonen Artturi, Toivonen Pauliina, Tuina Tiia, Tuohimaa Eeva, Tuominen Joonatan, Vesalainen Veera, Viljakainen Sanni, Vinkki Susa, Virta Topi, Virtanen Jenna, Viskari Antton, Vähäkuopus Kristian, Ylä-Poikelus Valtteri, Ylönen Teemu​

 

Salon lukio: Aarnio Heidi, Ahlqvist Oskar, Ahonen Anni, Ahonen Sami, Antola Eemeli, Anttila Sonja, Autio Aili, Breilin Ria, Enckell Kirill, Eriksson Janina, Halkola Viljami, Hallamaa Helisa, Hammar Helmi, Harilo Roope, Heikkilä Eerika, Heinilä Matias (kaksoistutkinto), Helskyaho Iida, Hietanen Lauri, Hietarinne Juuli, Hilke Niilo, Huhtala Waltteri, Ibishi Albina, Iivonen Santeri, Jaakkola Hennariina, Jalo Elina, Jansen Julia, Jetullahi Blerda, Johansson Nuutti, Jokinen Roni, Jokiniemi Juulia, Juhola Melina, Junttila Veronika, Järvinen Salla, Kaamanen Niklas, Kaiser Emilia, Kaitala Ella, Kankaanpää Lotta, Katila Kaisa, Katoperä Vilma, Kiljunen Venla, Klaavu Niina-Johanna, Kolu Jasmin, Kolu Vanessa, Korelin Nelli, Korhonen Jaakko, Korpela Marko, Koskinen Albert, Koskinen Tuomas, Krokberg Janita, Kurkola Teemu, Kurvinen Joanna, Kusel Valentina, Kuusinen Aino, Kymäläinen Otto, Kärkkäinen Franseska, Laahisto Antti, Laakso Henri, Laaksonen Elli, Lahnalampi Tuomas, Lahtomaa Aleksi, Laine Eelis, Lamminen Ruska, Laukkanen Jenni, Lehtinen Marie, Lehtola Krista, Lehtonen Laura, Lehtonen Suvi, Lehtoranta Emma, Leinikka Kosti, Lenkkeri Sara, Liehu Karoliina, Luotonen Jenni, Luusua Aleksi, Lönnqvist Eero, Maaniemi Martti, Maanpää Santtu, Malka Gal, Matchenkova Liisa, Mehtonen Ronja, Melkkilä Siiri, Mellin Teemu, Meriluoto Marienna, Merilä Alexandra, Metsäranta Noora, Mielikäinen Lauri, Mähönen Riku, Mäki Ilari, Mäki Mari, Mäkipää Miika, Mäkirinne Sofia, Männistö Fanny, Määttänen Ville, Niemelä Aada, Nikkanen Sofia, Nuora Elisa, Nurmi Henna-Riikka, Nurmi Naava, Ojala Raine, Olenius Alisa, Patzwaldt Nikke, Peikola Emmi, Pekola Lotta, Peltola Severi, Pirskanen Jenna, Pulkkinen Santtu (kaksoistutkinto), Ranta Nella, Rautiainen Oona, Razin Artem, Ruokonen Vera, Röyhkiö Pinja, Saarelma Enni, Saarinen Elina, Saarinen Sanna, Sallanmaa Saara, Salmenjaakko Onni-Hermanni, Salmenjaakko Wilma, Salo Jesse, Sarin Ville-Vesa, Sarttila Eveliina, Savela Oskari, Selkälä Camilla, Selman Mikael, Siikarla Siiri, Silokangas Henna, Siltanen Siiri, Sirkelä Sonja, Soljama Lasse, Stocklin Siiri, Ståhlström Eevi, Sulkanen Sandra, Suokko Valtteri, Suominen Olli, Suutari Emma, Svahnbäck Eino, Tapio Pinja, Tikkanen Ilona, Toivanen Emilia, Toivanen Roosa, Toivonen Ville, Tuomikoski Sanni, Tuominen Lotta, Törrönen Akseli, Vaahteranoksa Teemu, Vainio Annika, Varjonen Jenna, Varvikko Väinö, Vesterinen Paavo, Viitaniemi Hilja, Villanen Emilia, Willberg Katariina, Virtanen Juuso, Virtanen Nea, Virtanen Santeri, Vuoriranta Tomas, Yli-Jama Maria, Yli-Liipola Elina, Ylimaa Henna, Yli-Talonen Emilia, Ylönen Aura, Äyräs Juho (kolme ylioppilasta ei halua nimeään julkisuuteen)

 

Salon lukion aikuislinjan ylioppilaat: Asikainen Krista, Herranen Arthur, Koivuniemi Johanna, Luukkanen Ronja, Myllylä Maria, Sakkara Claudia, Torp Tauri, Tuomela Matias, Vainio Mikko, Vuorinen Veera, Wendelin Panu

 

Halikon lukio: Aaltonen Oskari, Aarnio Joona, Ahdeala Sanni, Ahlfors Kaius, Anttila Elli, Bechqito Amina, Hakonen Iida, Heimo Markus, Hynninen Alisa, Iivonen Jenna, Jokela Justus, Joro Venla, Joronen Jussi, Juhantila Taru, Kavander Peter, Ketokulta Meerimaria, Ketonummi Timo, Kettunen Kalle, Kivirinta Erik, Klén Ilari, Koskinen Liisa, Laakso Aini, Laaksonen Jesse, Laine Liina, Laine Severi, Laurila Annu, Lehtinen Milja-Riina, Leino Elli, Leppäaho Veera, Liman Laura, Lindberg Nea, Lindgren Teresa, Lindroos Anni, Lindroos Katri, Litsilä Sofia, Lundström Reetta, Markozov Toivo, Maunu Maija, Meriläinen Juho, Metsämäki Ida, Mäki Ville, Nojonen Tapio, Oksa Tuomas, Pakarinen Milja, Parkko Jenni, Parviainen Elias, Penttilä Jenna, Rekalova Alina, Rosenqvist Alvar, Saari Mikael, Saario Aarni, Saukkonen Leevi, Sjöholm Joona, Somerikko Saara, Suojanen Elina, Suominen Annalea, Suutari Juho, Söderström Joona, Takala Antti, Takatalo Leevi, Tapio Janika, Turila Milka, Valtonen Janet, Vartiainen Niina, Vesterinen Eetu, Vilmunen Jessika, Wallenius Linda, Wendelin Patrik, Ääpälä Anna.

 

Perniön lukio: Aaltonen Salli, Asklöf Niklas, Danielsson Jenna, Haanpää Jenna, Kaljonen Niilo, Kanto Eino-Pekka, Karimo Eetu, Keurulainen Jimi, Koivisto Aaro, Lehti Nuutti, Lehtonen Marjukka, Leikkonen Otso, Leino Anette, Leino Linda-Maria, Lindholm Aleksi, MacGill Emilia, Mattsson Nenna, Peltonen Elias, Rantanen Verneri, Reponen Minna, Rokka Remu, Rokka Ruut, Vainio Saara, Vuorinen Lassi, Wikström Bettina, Zvaigzne Didzis

 

Someron lukio: Ahlbom Mikael, Frankberg Maria, Grönholm Rasmus, Haakana Mira, Haalijoki Kalle, Hakula Aleksi, Hansson Jasmin, Harhala Jere, Hauhia Nelli, Helenius Ottilia, Hovila Fanny, Jauhiainen Hanne, Jyrä Kerttu, Kaase Oskari, Kaurala Jenna, Kautto Julia, Kilpiö Emilia, Kotikoski Vilma, Kujala Emilia, Kukkonen Milla, Lehtimäki Mikko, Lyytikäinen Klaara, Manni Matias, Metsola Eetu, Moilanen Erika, Niiranen Topi, Ojala Sanni, Pelto-Lampola Ossi, Pirttilä Nuutti, Ruponen Jesperi, Salminen Aino, Seppälä Jenni, Seppänen Toni, Serlippens Jaate, Soini Emilia, Tiiri Ilmari, Tikka Salla, Vesterinen Tomi, Woutilainen Daniel

 

Laitilan lukio: Alopaeus Ninna, Elo Maria, Friman Nelli, Heinonen Nooa, Hyytiä Sini, Härjämäki Eveliina, Kareniemi Henna, Kohonen Leevi, Koskela Laura, Koski Topias, Kylä-Kaila Taru, Laivoranta Inka, Lastama Iida, Lemmetti Lotta, Lintunen Laura, Lukkala Jutta, Lähteenmäki Veera, Mattila Veera-Maria, Nordman Akusti, Pavela Ida, Raitio Janette, Ranta Sanna, Renvall Pinja, Sainio Juho, Sainio Juuso, Seikola Sanna, Siintoharju Anni-Maija, Siirilä Oskari, Siironen Santeri, Siivonen Jasmin, Siivonen Jenna, Sinisalo Santeri, Soini Viivi, Sulo Severi, Touru Janne, Tähtinen Frans, Tähtinen Milla, Uusitalo Venla, Venno Aino, Vilen Aleksi, Viljanen Pipsa ja Yli-Karro Oskari.

 

Uudenkaupungin lukio: Ahonen Erika, Aula Minna, Blomqvist Janina, Flankkila Wilma, Hatakka Joonatan, Helin Tuovi, Helttula Jenna, Herrala Teemu, Imppu Tuomo, Jalonen Julle, Järvinen Alina, Kaarto Miro, Kangas Oskari, Kemppi Titta, Kinnunen Elina, Laasonen Aino, Laitinen Juhani, Lohisto Juulia, Mentula Veera, Mäkinen Monica, Nevavuori Jussi, Niemi Ronja, Nurmi Iida, Nuutila Linnea, Pappila Meeri, Partanen Janiina, Pellinen Mia, Pernu Janette, Runola Oskari, Ruoranen Viljo, Sand Anne, Sarkki Oona, Siivonen Elina, Stoor Elli, Telin Amanda, Tähkänen Jami, Uusikartano Anniina, Veijanen Samuli, Viik Timotei, Viljanen Noora, Vilkanen Roosa, Virtanen Jessica ja Ylä-Himanka Lauri​. (Kaksi ei halua nimeään julkaistavan.)

 

Naantalin lukio: Aaltonen Alisa, Aanila Santeri, Anttila Veeti, Arvonen Adele, Arvonen Fanny, Avanto Wilma, Borgelin Thomas, Elo Santtu, Haloila Hilja, Hartikainen Helene, Heikkilä Aaro, Helminen Jere, Hikipää Nuutti, Hirvi Kaisa, Honka Oskari, Huuhka Sanna, Hänninen Ville, Iso-Kouvola Viivi, Jalonen Meeri, Jokinen Frans, Jokinen Kasper, Junttila Karoliina, Järvi Akseli, Kalevo Katja, Karlsson Anette, Kavaja Artturi, Kekki Roosa, Koivunen Alisa, Koskinen Essi, Koskipuro Anna, Laakso Samuli, Laaksonen Susanna, Laamanen Jenna-Lotta, Lagerström Joonatan, Lahtinen Essi, Lahtinen Reetta, Lehmuskoski Oskar, Lehmuskoski Roni, Lehti Elmo, Lehtimaa Iiris, Lehtosalo Eero, Leino Eetu, Lilja Jasmin, Lohikoski Anton, Lohilahti Mikael, Luntamo Nea, Luoto Mikko, Lähteenmäki Emma, Manner Alexa, McCormick Jonathan, Miettinen Eerik, Mäki Inka, Mäkilä Elmiina, Niinimaa Matias, Nikkanen Pyry, Nummela Eveliina, Nummenperä Niklas, Nyblom Emil, Nylund Pauliina, Paappa Riina, Parkkinen Julia, Pausio Jami, Peijonen Petteri, Pirhonen Miko, Radin Viktoria, Rahikainen Alpertti, Rannisto Roope, Rantala Katariina, Raula Margareeta, Reivolahti Henri, Ritola Roope, Rouvali Rebekka, Saari Olivia, Saarinen Aino, Saarinen Heidi, Samuelsson Mandi, Sarkki Etti, Seppälä Nette, Setälä Akseli, Soinio Keijo, Suomi Anni, Suurkaulio Anna, Taiminen Mikko, Tammi Sanni, Tamminen Meri, Tanila Elna-Veera, Tiittanen Eevi, Toikkanen Antton, Uusitalo Topias, Vahlroos Topias, Valtonen Julia, Vuorinen Aada, Vähäsalo Julia, Väänänen Edvin, Väätänen Viivi

 

Kaarinan lukio: Aaltonen Aliisa, Ahokas Eetu, Ahosmäki Asta, Ahtiala Markus, Alander Iida, Alho Elina, Erwe Elias, Grönroos Oskari, Gusani Ermina, Harittu Tuomas, Hedman Joon, Heinonen Maija, Hienovirta Oskari, Hiltula Ella, Hirvonen Anna-Kreetta, Honkanen Nea, Hyvärinen Matias, Hännikäinen Miko, Isomoisio Juho, Joutsia Åsa, Juntunen Julia, Järvi Santeri, Järvinen Katariina, Kahilainen Ella, Kanerva Saku, Kangasniemi Liisi-Lotte, Kantoluoto Kiia, Karttunen Oona, Karvanen Suvi, Kaskinen Topias, Knuuttila Ella, Koskivaara Miikka, Kozaragic Ena, Kujala Aleksi, Kulmala Laura, Kurki Mari, Kurtti Ida, Laakkonen Milla, Laaksonen Camilla, Laaksonen Lauri, Laiho Stella, Laitinen Jaakko, Laitinen Veronica, Lassila Laura, Lehto Maria, Lehtonen Lassi, Leppänen Riina-Emilia, Lindholm Roosa, Linnala Julius, Linnansuu Jenna, Lundenberg Charlotte, Metsälampi Jamal, Myllylä Anne, Mäkelä Eemeli, Mäki Sebastian, Niemelä Joonas, Niemi Petra, Nikula Miska, Nurmi Jenna, Ojala Noora, Petterson Mirco, Pietilä Milena, Pohjolainen Kristian, Ratia Valtteri, Reinikainen Ella, Reinikainen Milla, Riikola Emilia, Roiha Anni, Ruokonen Susanna Kristiina, Sainio Aleksi, Salkoranta Noora, Salminen Lauri, Salminen Milla, Sarkkinen Miro, Saurén Lempi, Sihvola Thomas, Siikalampi Marianne, Silvander Milla, Sjöroos Veera, Suojanen Santeri, Suominen Aleksi, Suominen Anni, Susila Nicklas, Toivanen Tiia, Uotila Alvar, Vasama Henna-Mari, Vasama Nea, Viman Markus, Virta Emma, Virtanen Joona, Virtanen Olli, Virtanen Riina, Vuori Severi, Vähä-Tahlo Lia, Väisänen Silja, Välitalo Milla, Yilmaz Jasmin, Yli-Hollo Tuomas, Yli-Urpo Tapio

 

Kaarinan lukion aikuislinjan ylioppilaat: Baryaji Soma, Koivula Elina, Päiviö Eetu, Rantanen Hannele, Soini Oona

 

Suomen Kristillisen Yhteiskoulun ylioppilaat (Toivonlinna) Kaarina/Piikkiö: Konola Judit, Mönkkönen Jasmin, Pörhö Benjamin, Ranta-Ojala Tuukka, Rantanen Minttu, Sakselin Vili-Veikka, Salminen Elia, Shelby Ester, Takamaa Mikael

 

Paimion lukio: Aalto Julius, Aho Pyry, Alakylä Inka, Alava Santeri, Artiola Jussi, Autti Santeri, Gerlander Annika, Granqvist Niki, Gröndahl Sanni, Haarakallio Suvi, Halkosaari Heidi, Heinonen Marianne, Jalo Aleksi, Järvensivu Niko, Jääskeläinen Daniel, Kallonen Kati, Kantola Aleksi, Kantola Severi, Kaunonen Pinja, Kemppinen Emilia, Kerkola Hanna, Koskela Aleksi, Kovanen Pauliina, Kuivisto Pyry, Kunnala Tuukka, Kuusela Jutta, Kössi Pihla, Laakkonen Santeri, Laine Jani, Lamberg Frans, Lauren Julia, Lindroos Nenne, Lindstedt Iira, Lindstedt Milja, Maaranen Eveliina, Mikkonen Veera, Mäntysalo Jere, Nieminen Anni, Nurmi Nico, Okker Leevi, Paakkanen Emmi, Palokankare Jonna, Peltonen Mia, Pyökäri Aleksanteri, Pyöli Simo, Rantala Roope, Rauhala Samuel, Rintala Annina, Ronkainen Ronja, Rämö Meri, Salminen Santeri, Salo Arsi, Sistonen Emmi, Suominen Eemil, Suominen Katriina, Suovuori Johan, Tanhuanpää Riikka, Tanninen Eemeli, Valtamo Vilma, Varjus Siru, Virtanen Ville, Vähä-Sullo Ville, Äärilä Arttu, Örn Anniina

 

Mynämäen lukio: Aro Niina, Barclay Chelsea, Haloila Julia, Haukka Eetu, Heikkilä Miikka, Heinonen Mia, Hilliranta Miro, Honkala Säde, Huhtanen Timo, Huntsala Niina, Huovinen Esa, Hytönen Rivero Joonas, Joswig Elmo, Juslin Sauli, Karppi Eemeli, Karppinen Otto, Katavisto Kalle, Kemppainen Katri, Keskitalo Katja, Korpela Lassi, Koskinen Pinja, Koskivaara Akseli, Kuronen Lucas, Käiväräinen Santeri, Laakso Senja, Laaksonen Eemeli, Lamminen Ali, Lapila Veera, Lehto Jonna, Lehtonen Anni, Leimuranta Jemina, Leppimäki Samuel, Lintupuro Jussi, Majander Janne, Marttila Aleksi, Marttila Juha, Marttila Sanni, Mattila Iina, Nieminen Tuuli, Nieminen Viljami, Nurmi Rosalina, Ojanperä Valtteri, Oksanen Jenny, Olin Sofia, Palomäki Netta, Patron Heidi, Peltoniemi Juuso, Pohjankukka Jonna, Raimoranta Inka, Rantanen Essi, Rippstein Kiisa, Salonen Jere, Sankala Ilkka, Sillanpää Janina, Sirén Eemeli, Snellman Enni, Soini Iida, Suni Ella-Roosa, Suominen Anni, Suominen Leevi, Särkilahti Mikael, Tauriainen Tommi, Tuononen Arttu, Valtonen Jonna, Varjo Tessa, Virta Adele, Virtanen Nella, Vuoristo Anniina

 

Paraisten lukio: Antson Rasmus, Dahl Aatu, Heinonen Oskari, Kankaanpää Anni, Karlsson Alex, Kauhanen Emil, Kesti Juhani, Laine Reko, Lehto Oskari, Lind Ella-Vivian, Lius Iiro, Nieminen Ayan, Penttinen Mikko, Pham Nhi, Pihlaja Nea, Ruohonen Elmo, Röntynen Viivi, Selin Mikael, Servanto Daniel, Tjukanoff Otto, Toivonen Nita, Wallin Natalia

 

Raision lukio: Aaltonen Elise (kaksoistutkinto), Aavikko Netta, Aho Anni, Anton Naomi, Anttila Katariina (kaksoistutkinto), Baker Adelina, Dibrani Blendon, Elo Saku (kaksoistutkinto), Erkkilä Miika (kaksoistutkinto), Fämi Täfreshi Nilufär, Gröndahl Akseli (kaksoistutkinto), Grönroos Ellen, Heikkilä Viivi, Helenius Amanda, Helenius Sanni, Honkanen Jutta, Huhtamo Sampsa, Hurula Santeri, Hytönen Jarno, Iitiä Viivi, Ilmanen Emilia (kaksoistutkinto), Jalonen Linnea, Jauhiainen Anni, Jokinen Akseli, Kajala Nea (kaksoistutkinto), Kalliovaara Roni, Kantola Roosa, Knuutila Tuuli, Koivisto Jarno, Kokkonen Sylvia, Korte Johanna, Koskelainen Akseli, Koskinen Aleksi, Kouru Markus, Krasnici Jon, Kuisma Kim-Erik, Kuisma Lotta, L.Mati Mariam, Laaksonen Jesse (kaksoistutkinto), Lagerström Jenna, Lahervo Roosa, Laihia Jatta, Laihia Joel, Laine Lauri (kaksoistutkinto), Laitinen Anton, Laurila Nora, Lehtinen Oskari, Lehtiö Kristiina, Limnell Jere, Lintula Lassi, Lintunen Raakel, Luostarinen Melissa, Löfgren Eemil, Mikkola Eetu, Murtojärvi Emma, Mäki Maisa, Nurminen Leo, Närhi Olli-Matti, Ollikainen Konsta, Pausio Valtteri (kaksoistutkinto), Penttilä Samu, Piirilä Veera, Piitulainen Pauliina, Purtsi Juhana (kaksoistutkinto), Pöntinen Visa, Rantamäki Elias, Rantanen Tiia, Rekola Saara, Rintala Oskari, Roininen Saara, Räikkönen Juhana, Rämö Jatta, Saarinen Jami, Salminen Emil, Simolin Lassi (kaksoistutkinto), Suhonen Sofia, Sundholm Carolina, Suominen Antti, Suominen Kiia, Suominen Santeri, Taanila Kaspian, Takomo Elina (kaksoistutkinto), Triipponen Juuso, Turtiainen Nea (kaksoistutkinto), Uoti Kerttu, Vaihinen Säde (kaksoistutkinto), Valtonen Väinö, Varabyova Nastassia, Varjonen Katriina, Varjonen Olivia, Vehkomäki Oskari (kaksoistutkinto), Veranen Ilona, Veranen Jali, Vänttinen Christian

 

Rauman Lyseon lukio: Aadeli Isabella, Aalto Elli, Ahonen Leevi, Ahonen Ruusu, Aitonurmi Eveliina, Arvo Joona, Asumalahti Siiri, Auramo Risto, Bovellan Jenna, Elgström Milla, Elo Onni, Fagerström Jonna, Forsman Joonas, Grasso Rosamaria, Haapanen Anni, Hannolainen Paula, Heinonen Joel, Helkelä Saara, Hietanen Kalle, Holmlund Satu, Honkanen Nelli, Honkonen Senja, Häkkinen Sini, Jalo Annika, Johansson Kristiina, Jokinen Iiro, Jokinen Sanneliina, Kajantola Kaisa, Kankaansyrjä Elina, Kankkunen Sohvi, Kapellis Panagiotis, Kaukkila Ellaliisa, Kauppinen Oskari, Kautto Jenni, Kivistö Sanni, Klemm Jemilia, Klytseroff Niko, Kohonen Eevert, Koivisto Julia, Koivunen Saku, Koivuniemi Kalle, Koppström Jaakko, Korhonen Santeri, Kortesaari Veera, Kostiainen Jesse, Kuja-Penttilä Nelli-Lotta, Kuusinen Lassi, Kuusinen Laura, Kuusniemi Mikko, Kyröläinen Katariina, Laakkonen Konsta, Laakso Taru, Laakso Teemu, Laaksonen Juulia, Lahti Anni, Laihinen Eero, Laiho Erkki, Laiho Johanna, Laiho Sanni, Laine Renette, Lakaniemi Anni, Lampela Maissi, Landvik Julius, Laurikkala Sanni, Lehto Oskari, Lehtonen Eemeli, Lehtonen Kasperi, Lehtonen Katariina, Leino Jassi, Leppänen Jesse, Leppänen Paula, Leppänen Sara, Lindroos Jenna-Caroliina, Lindström Roni, Lundell Wilma, Luntamo Juuso, Luovi Sofia, Lymberis Melissa, Lähteenmäki Inka, Maarni Artturi, Malén Niklas, Mäkinen Erin, Mäki-Tanila Jenna, Naarmala Eveliina, Niemi Aleksi, Niinistö Julia, Nikander Jolle, Nirhamo Martti, Nora Inkeri, Nurminen Mikael, Nurminen Tyyni-Meri, Nylund Annika, Ollila Lauri, Ovaskainen Topias, Paakki Justiina, Paavola Sonja, Pajala Otto, Pasanen Aaro, Peltomaa Frans, Peltonen Sofia, Peltoniemi Noora, Pere Markus, Pertola Teemu, Pietilä Verneri, Pihkoluoma Patrisia, Pihlaja Kaius, Pihlajaniemi Johannes, Pirneskoski Jere, Pool Emmi-Sofia, Poskiparta Arttu, Raikisto Kalle, Rajamäki Konsta, Rantanen Ville, Rinne Tuomas, Rintala Aaron, Roslöf Aino, Saarela Anniina, Saarilehto Suvi, Saarinen Roope, Saarinen Tomas, Saarni Erja, Salminen Juho, Salminen Sini, Salonen Emilia, Salonen Emmi, Salonen Taru, Salonen Tomi, Salonen Vilhelmiina, Santonen Tobias, Savila Roope, Seppälä Oskari, Seren Leevi, Serola Minja, Sillanmikko Helmi-Sofia, Sillanpää Aleksi, Sillanpää Oskari, Silvennoinen Topias, Sippu Jenna, Sulin Iiro, Sunila Juho, Suominen Lumi, Suvanto Eemeli, Taalikka Pinja, Taimi Arttu, Toivonen Aleksi, Tompuri Tuomas, Tuomisto Joel, Tähkänen Veronica, Vahteristo Eemeli, Vahteristo Mimosa, Valavuo Aleksi, Valtanen Sonja, Varho Teemu, Vieno Olli, Vieno Veera, Viheroja Eeti, Viitanen Heini, Virta Julia, Virtanen Elmeri, Viskari Iiro, Voutilainen Veikka, Wallin Anna, Wredfors Emilia

 

Kimitoöns Gymnasium: Arfman Max, Björkman Kajsa, Björkstén Elsa, Blomqvist Nathalie, Byman Ellen, Börman Fredrik, Ek Emilia, Enestam Marika, Gröning Sandra, Gustafsson Nicole, Hakalax Ann-Louise, Lagerroos Axel, Latvala Jaakko, Launokorpi Jennifer, Leppänen Ida, Lundström Arthur, Malm Mia, Mustonen Heidi, Norrén Amanda, Rajamäki Amanda, Röblom Odin, Sjöblom Frida, Sjöholm Janina, Stenbäck Johannes, Stenström Wilma, Sved Pernilla, Vuorio André, Westerlund Mette-Lisa

 

Pargas svenska gymnasium: Aarnio Sebastian, Adolfsson Mi, Axo Freya, Bergan Benjamin, Bergman Axel, Björkqvist Carla, Bornemann Jonathan, Bredenberg Agda, Corréa de Mora Emma, Ek Linnéa, Ekman Dennis, Engström Jenny, Enlund Alexander, Eriksson Jesper (kombiexamen), Fagerström Amanda, Fagerström Ida, Frankenhauser Freja, Franzén Lucas, Grönroos Kalle, Heinonen Nicola, Helander Henrietta, Hermanson Elinda, Hermanson Veronika, Holländer Alexandra, Höglund Linus, Isaksson Jenny (kombiexamen), Jakobsson Ida, Johansson Nikanor, Jägerskiöld Sabina, Kaanela Jenny, Karlsson Emelia, Karlsson Micke, Kokkosalo Kreetta, Lahtonen Max, Laiho Josefina, Lindroos Annika, Lindroos Ronja, Lundqvist Malin, Manelius Lilian, Möller Sigurd, Norräng Mathias, Palmén Anna, Paulin Julius, Pettersson Rasmus, Rantanen Axel, Rapo Elvira, Salo Kasper, Sandell Emilia, Sonntag Andreas, Söderblom Anton, Söderblom Amanda, Söderlund Emma, Vikman Wilhelm, Vilminko Inari, Wahtera Malin, Wikman Carolina