Smash testasi kesän uudet ja vanhat jäätelömaut

0

Vege Pops Porkkana-Mango. Aika makea, porkkanan maku ei puskenut ainakaan liikaa läpi. Sopii varmasti mangon – ja miksei porkkanankin – ystäville. Pakkaus oli kyllä houkutteleva, joten sen puolesta voisin kyllä ostaa.
* * *

Lohilo Caramel & Peanut Protein Ice Cream Bar. Hyvä makukokonaisuus, kaikki ainekset sopivat hyvin yhteen keskenään eivätkä joutuneet ”kilpailemaan”. Pirteä pakkaus, toki hieman yksinkertainen, mutta kuitenkin ihan hauska.
* * * *

Breyers High Protein Vanilla Caramel. Ihan hyvän makuinen, makea mutta ei kuitenkaan liikaa. Suklaa oli parempaa kuin edellisessä. Omaan makuuni kiva pakkaus, vaikkei ollutkaan yhtä pirteän värinen kuin esimerkiksi Vege Pops.
* * * *

Pätkis Kermajäätelö. Hyvin suklainen ja tosi makea. Sopii ehkä parhaiten juurikin suklaan ystäville. Omasta mielestäni testin paras. Yksinkertainen, mutta tuttu ja turvallinen Pätkiksen pakkaus, mikä oli ihan kiva. (E.L.)
* * * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  aivan ihanaa
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko