Kesäisen raikas ja ilmava näyttely Aurasalissa

0
Oili Niittysen Sammakko on tehty munankuorista.
Oili Niittysen Sammakko on tehty munankuorista.

AURA. Taideyhdistys Ars Auranmaa on saanut Auran kirjastoon mukavan kesäisen näyttelyn pystyyn, vaikka osa taiteilijoista saattoi säikähtää näyttelyn toteutustapaa jurytystä. Kesäkuvia-näyttelyyn toi töitään esille kymmenen taiteilijaa. Muutamia heistä pyydettiin erikseen tuomaan töitään jurytettäväksi, jotta töitä saatiin riittävästi näytille.

Kutsu Kesäkuvia-näyttelyyn oli kaikille avoin ja aihekin melko vapaa. Kaikki töitään ehdolle tuoneet taiteilijat ovat saaneet töitään esille, mutta joitakin töitä hylättiin.

–Huonoja töitä ei jätetty pois, vaan pois jäi töitä, jotka eivät sopineet kokonaisuuteen, Ars Auranmaan puheenjohtaja Susanna Joki ja juryttäjänä toiminut taiteilija Anu Tuomi kertovat.

Tuomen mukaan näyttelystä saatiin hauska kokonaisuus, jossa esille pääsevät niin ensiesiintyjät kuin konkarit. Hän kehuu myös tekniikoiden ja ilmaisun monipuolisuutta.

–Tästä tuli raikas ja ilmava näyttely. Teokset löysivät hyvin paikkansa ja oli ilo työskennellä avustajien kanssa, Tuomi toteaa ja kiittelee näyttelyn pystyttämisessä auttaneita.

 

Kesäkuvia-näyttely Aurasalissa heinäkuun ajan kirjaston aukioloaikoina.

 

Lue lisää 10.07.2018 lehdestä