50+ -ikämieskiekko alkaa Tarvasjoella

0
Jukka Juhajoki, J-P Valta, Kai Äikää, Juha Tilkanen, Jarmo Rossinen, Ismo Koivusaari ja Kari Kleimola kutsuvat yli 50-vuotiaita kiekkoilemaan Tarvasjoen jäähallille. Kuva: Tuomas Tilkanen
Jukka Juhajoki, J-P Valta, Kai Äikää, Juha Tilkanen, Jarmo Rossinen, Ismo Koivusaari ja Kari Kleimola kutsuvat yli 50-vuotiaita kiekkoilemaan Tarvasjoen jäähallille. Kuva: Tuomas Tilkanen

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoella alkaa syyskuussa jääkiekkovuoro, jossa alaikärajaksi on määritelty 50 vuotta. Kyseessä ei ole kuitenkaan ikärasismi tai nuoremman polven syrjiminen, sillä Tarvasjoella toimii jo ikämieskiekko, johon voivat ottaa osaa yli 35-vuotiaat pelurit.

–Tilausta vanhemman polven ikämieskiekolle on ollut jo pidemmän aikaa ja kyselyitä on tullut monelta suunnalta. Ikähaitari on ikämieskiekossa suuri ja vanhempaa polvea on jäänyt harrastuksesta pois, kun vauhti ei enää kohtaa selkeästi nuorempien kanssa. Uusi vuoro palvelee paremmin 50–70-vuotiaita pelureita, taustoittaa Jukka Juhajoki, yksi uuden jäävuoron puuhamiehistä.

Taru Hockey Konkarit 50+ -nimeä kantavan pelivuoron luvataan olevan vauhdiltaan hieman verkkaisempi ja ilmeeltään leppoisampi. Pukukoppihuumori vaikuttaa kuitenkin olevan tasoltaan samaa luokkaa nuorempien ikäpolvien kanssa.

Vuorolle ovat tervetulleita kaikki yli viisikymppiset ja jonkinlaista jääurheilutaustaa omaavat herrasmiehet.

 

Taru Hockey Konkarit 50+ -porukan ensimmäinen jäävuoro on sunnuntaina 16. syyskuuta kello 16.30.