Lyhyttä ja pitkää, mäkistä ja tasaista – katso Varsinais-Suomen hiihtoladut kartalla

1
Kosken Hevonlinnalla pääsee hiihtämään useita eri lenkkejä.

Varsinais-Suomessa löytyy latuja jokaiseen makuun. On lyhyttä tai vähän pidempää latua. Tasaisimmat ladut löytyvät pelloilta, jäältä tai esimerkiksi golfkenttien lähettyviltä. Jyrkkäpiirteiset ladut on usein varustettu vaativa-merkillä.

Jos oman kylän ladut on jo koluttu, katso kartalta missä sijaitsevat seuraavat kiinnostavat ladut.

Varsinais-Suomen pisimmät kierrokset saa hiihdettyä Harjureitin komeissa ja lumivarmoissa maisemissa. Yli kymmenen kilometrin lenkkejä löytyy myös muilta paikkakunnilta, kunhan yhdistelee eri mittaisia kierroksia tai lähilatuja. Hyvän lumivuoden ansiosta useat yhdysladut on saatu jo valmiiksi.

 

Näin käytät karttaa

  • Klikkaa sinistä paikkamerkkiä, saat lisätietoa ladusta.
  • Klikkaa kartan vasemman yläkulman painiketta ja saat esiin tiedot kaikista laduista.
  • Suurenna karttaa painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  • Onko sinulla tarkempaa tietoa laduista? Puuttuiko joku yleinen latu? Ole hyvä ja kommentoi juttua.

 

1 KOMMENTTI

  1. Kyrön Koulun takana olevalla pururadalla 2,5km lenkki. Ajettu vapaan ja perinteisen ladut. Valot palaa klo 22:00asti. Samaisen pururadan vierestä lähtee runsas lumisina talvina perinteisen tyylin peltolatu, mikä kulkee Heikinsuo koululle ja sieltä jatkuu latu Karinaisten koululle.

Comments are closed.