Tarvasjoen entisillä kunnan- ja lääkäritaloilla ostajaehdokas

0
Tarvasjoen vanha kunnantalo ja sen vieressä oleva lääkäritalo saattavat saada jo lähiaikoina uuden, yhteisen omistajan. Kuva: Asko Virtanen

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunnan Tarvasjoelta kauppaamien kolmen kiinteistön omistajat saattavat vaihtua jo kohtalaisen pian. Vanhan paloaseman kauppakirjaan pyritään samaan nimet tällä viikolla ja myös kunnanvirastolle ja lääkäritalolle on löytymässä ostaja, jonka kanssa kunta on jo edennyt neuvotteluissa pitkälle.

–Pyrimme saamaan paloaseman kauppakirjan allekirjoitetuksi tämän viikon aikana, jotta voimme käsitellä sen seuraavassa teknisen lautakunnan kokouksessa, kertoo Liedon toimitilapäällikkö Marko Tähtinen.

Ostajaa, sen enempää kuin lopullista kauppahintaakaan, hän ei tässä vaiheessa ilmoita.
Yhtä vaitonainen hän on kunnantalon ja lääkäritalon ostajaehdokkaasta.