Teräase heilahti grillijuhlissa Mellilässä

0

LOIMAA/Mellilä. Mellilän keskustassa lauantai-iltana pidetyissä grillijuhlissa tuli kahden loimaalaismiehen välille riitaa, josta seurasi puukotus. Käteen puukotettu vietiin Loimaan aluesairaalaan ja puukottaja Loimaan poliisivankilaan.

Melliläläisen kiinteistön pihalla pidetyissä grillijuhlissa nautittiin alkoholia, josta miehet riitautuivat illan aikana. 1980-luvulla syntynyt mies löi teräaseella 1990-luvulla syntynyttä miestä käteen kerran.

Lyönnin jälkeen mies poistui paikalta ja uhri seurasi perässä Karuksenkujan suuntaan. Uhri soitti tapahtumasta hätäkeskukseen ja jäi odottamaan Karuksenkujalle poliisia ja ambulanssia. Poliisi löysi puukottajan Nahkurintien lähellä olevasta kuusikosta.

Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin Loimaan poliisivankilaan. Uhri kuljetettiin ambulanssin kyydillä Loimaan aluesairaalaan. Puukottajan epäillään syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn.