Kyrön maauimalassa ei pääse vielä uimaan – avajaiset silti lauantaina

0
Maauimala pyörii suurimmaksi osaksi talkoovoimin. Yhdistyksen puheenjohtajan Matti Kaajalahden (oikealla) mukaan koko hommasta ei tulisi mitään, jos ei olisi Unto Lehtisen kaltaisia talkoolaisia. Heitä vaan pitäisi olla nykyistä enemmän.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön maauimalan avajaisia vietetään lauantaina, mutta uimaan maauimalassa ei ennakkotiedoista poiketen vielä pääse.

–Pumppuja ei saatu toimintakuntoon. Allas ei ole vielä uimakunnossa, pahoittelee Kyrön seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Kaajalahti.

Talkooväki paiskoi hommia urakalla, mutta talkooväkeä on Kaajalahden mukaan valitettavan vähän.

Maauimalaa ylläpitävän Kyrön seudun kyläyhdistyksen tavoitteena on tällä hetkellä saada maauimala uimakuntoon viikon kuluessa, mutta tarkempaa päivää Kaajalahti ei vielä arvaa sanoa. Päivämäärästä kyläyhdistys ilmoittaa hetimmiten kun se selviää.

 

Kyrön maauimalan avajaiset lauantaina 8.6. kello 12–17.

Juttua on päivitetty perjantaina 7.6. kello 10.40. Aiemmassa jutussa kerrottiin, että maauimalaan pääsisi pulahtamaan jo lauantaina. Yrityksistä huolimatta talkooväki ei kuitenkaan ennättänyt saada allasta uimakuntoon.