Marttilassa kahden auton törmäys

0
Marttilassa 10-tien varressa sattui perjantaiaamuna puoli kuuden aikoihin kolari. Kuva: Simo Päivärinta

Marttila Poliisi sai perjantaiaamuna aikaisin ilmoituksen liikennevahingosta Marttilasta, Salontien ja Hämeentien risteyksestä. Stop-merkin takaa tullut kalaa kuljettanut pakettiauto törmäsi henkilöautoon. Osapuolet vietiin Tyksiin tarkistettavaksi, ja poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Silminnäkijän mukaan kalat levisivät tielle ja tie oli saatu siivottua kalasta vasta kello 8.00 jälkeen aamulla. Silminnäkijä kertoo myös, että pakettiauton kuljettaja ei päässyt omin avuin ulos autosta, koska auto oli kellahtanut kyljelleen törmäyksen voimasta. Pelastuslaitoksen henkilökunta auttoi hänet ulos.

 

Juttua on päivitetty kello 12.33. Aikaisemmassa versiossa kerrottiin henkilöauton tulleen stop-merkin takaa ja törmänneen pakettiautoon. Asia oli kuitenkin toisinpäin.