Marttilan lasten liikennepuisto on viittä vaille valmis

0
Anniina Seikolan, Jarkko Vihtosen ja Petteri Lehtovaaran vasemmalla puolella talkoovoimin pystytetty lasten liikennepuiston välinevarasto. Puisto valmistuu käyttökuntoon elokuun alkupuolella.

MARTTILA. Marttilan lasten liikennepuiston rakentaminen on edennyt niin suotuisasti, että paikka saadaan käyttökuntoon jo elokuun alkupuolella.

Kuokantalon tuntumaan vanhalle jalkapallokentälle rakennetun liikennepuiston rakennustyöt alkoivat vapun aikoihin. Pääurakoitsija on Marttilan Maanrakennus Oy.

–Tämä on ollut hyvä paikka rakentaa. Aikataulusta ollaan edellä lähes kaksi kuukautta, sanoo toimitusjohtaja Petteri Lehtovaara.

Lasten liikenneopetusta edistävän hankkeen toteuttaa Marttilan kunta. Kustannusarvio on noin 42 000 euroa. Merkittävän osuuden siitä kattaa Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanien myöntämä leader-rahoitus.

–Talkoilla on tehty todella paljon. Missään en ole tavannut näin hyvää talkoohenkeä. Varastorakennuskin pystytettiin talkoilla viime lauantaina. Paikalliset yritykset ja järjestöt ovat myös lahjoittaneet liikennepuiston välineistöä, kiittelee Marttilan rakennustarkastaja Jarkko Vihtonen.

 

Lue lisää 05.07.2019 lehdestä