Ulosajo Auvaistentiellä Pöytyällä

0

Pöytyä. Perjantai-iltana puoli seitsemän aikaan Pöytyän Auvaistentiellä tapahtui ulosajo, jossa henkilöauto oli ajettu päin puuta. Poliisin saapuessa paikalle auton kyydissä olleet henkilöt olivat poistuneet paikalta.

Auto oli tullut Turuntien suunnasta ja suistunut kulkusuunnassaan vasemmalle, matalaan ojaan. Ajoneuvo oli jatkanut eteenpäin ja törmännyt pientareella olevaan kiveen, josta se oli ottanut pompun ja törmännyt puuhun. Puussa oli ajoneuvon keulan aiheuttama jälki noin 2 metrin korkeudella. Ajoneuvo vahingoittui keulasta ja pohjasta.

Poliisi löysi autosta muun muassa pienen määrän kannabista sekä huumeidenkäyttövälineitä. Poliisi epäilee auton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja numeroon 029 544 4933.