Auraamo juhlii perjantaina avajaisiaan

0
Kolmiosainen mattomaalaus toivottaa nyt kävijät tervetulleiksi Auraamoon. Kuva: Anna-Mari Alkio

AURA. Auran entisestä Valintatalosta kuoriutuu perjantaina Auraamo: kuntalaisten yhteinen olohuone, jossa on toimintaa kaikenikäisille.

Auraamon avajaisia vietetään perjantaina 30.8. kello 14–17. Avajaispuheenvuorosta huolehtii kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka Leino kello 14.10. Kakkua ja kahvia on luvassa 300 ensimmäiselle vieraalle.

Avajaisissa on esillä muun muassa talon historiasta kertova näyttely. Auranlaakson kansalaisopisto järjestää lapsille ja lapsenmielisille muskarin kello 15 ja kello 16.

Avajaisissa esittäytyy myös uutta harrastusmahdollisuutta auralaisille ja lähikuntien asukkaille tarjoava sähköautorata.

Pop up -tiloissa toimii seuraavaan torstaihin saakka LähiPuoti, jossa on myytävänä kymmenien paikallisten tuottajien herkkuja. LähiPuoti on sekä kauppa, kahvila että lähiruokatukku.

Auran kunnan kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio kertoo Auraamon olohuoneen avautuvan maanantaina 2.9. Siitä lähtien kuntalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana toimiva talo on avoinna maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin kello 8–15.15.

–Samoissa tiloissa tulee olemaan kaksi etätyöpistettä, joita muun muassa yrittäjät ja etätyötä tekevät voivat vapaasti käyttää, Alkio kertoo.

 

Lue lisää 27.08.2019 lehdestä