Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos Aurassa

0

Aura. Poliisipartio havaitsi keskiviikon ja torstain välisenä yönä puoli kahden aikaan 9-tiellä Aurasta pohjoiseen päin ajavan tutun ajoneuvon. Autoa on aiemmin kuljettanut ajo-oikeudeton henkilö.

Partio lähti seuraamaan ajoneuvoa, jolloin se lähti reipasta vauhtia eteenpäin. Auto kääntyi 9-tieltä kantatie 41:lle kohti pohjoista. Seuraava havainto autosta tehtiin Karviaistentiellä, josta auto jatkoi matkaansa Mennojentielle ja jonne se lopulta pysähtyi.

Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1964 syntynyt mies, jolla ei ole kulkuneuvon kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autosta löytyi huumausaineita, paukkupatruunoja ja vieraan henkilön henkilöpapereita.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, huumausainerikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.