Riihikosken puisto on leikkikunnossa – seuraavaksi aletaan suunnitella Yläneen puistoa

0
Riihikoskelaiset Ulpu Sorvisto, 5, (vas.) ja Janessa Haapanen, 5, sekä raisiolainen Jade Lindén, 4, nauttivat täysin rinnoin uudesta sompakeinusta. Tytöt olivat yksimielisiä siitä, että se on puiston paras väline.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Lauantaina vietettiin Riihikosken uuden toimintapuiston avajaisia. Lapsia viihdytti paitsi uudet, upeat laitteet myös Mamma Marakatti ja JV-tallin kepparirata. Nälän yllättäessä tarjolla oli niin Pöytyän kunnan tarjoamia pöllöpipareita kuin jauhelihasoppaakin.

Uusi leikkipuisto viehätti lasten lisäksi myös vanhempia.

–Täällä on kivasti ajateltu ihan pieniä, mutta myös eskari-ikäisillekin on paljon kaikenlaista, Janette Haapanen kiitteli tyytyväisenä ja sanoi ainoastaan kaipaavansa katettua eväskatosta.

Emilia Veijo, 5, oli ottanut mukaansa itsetekemänsä Aurinko-nimisen kepparinsa. Terhakka tyttö haastoi esteratakilpailuun Mamma Marakatin.

Pöytyän kunta rakennuttaa uudet leikkipuistot Kyröön, Riihikoskelle ja Yläneelle. Kyrön puisto valmistui jo kesäkuussa, ja nyt oli Riihikosken vuoro. Seuraavaksi ruvetaan suunnittelemaan Yläneen puistoa.

–Otan syksyn aikana paikallisiin järjestöihin yhteyttä ja rupeamme suunnittelemaan sitä sitten tarkemmin, sanoo kunnan rakennustarkastaja-rakennusmestari Petri Lehtonen ja mainitsee, että Riihikoskella mukana suunnittelutyössä olivat paikallinen MLL, Pöytyän omakotiyhdistys, koulun vanhempainyhdistys sekä lapsi- ja perheneuvoston jäseniä.

 

Lue lisää 03.09.2019 lehdestä