Sami Ruotsalainen on Auranmaan Positiivisin

0
Marika Keiras kukitti Sami Ruotsalaisen tämän työpaikalla Turussa torstaiaamuna.

PÖYTYÄ, TURKU. Auranmaan Nuorkauppakamarin valitsema Auranmaan Positiivisin on tänä vuonna pöytyäläinen autoalan opettaja Sami Ruotsalainen. Auranmaan kunnanjohtajista koostunut raati valitsi hänet tunnustuksen saajaksi yhteensä liki parista kymmenestä nuorkauppakamarille ehdotetusta henkilöstä.

Sami Ruotsalainen esitti kesäkuussa Facebookin Auranmaa-yhteisössä idean tavasta, jolla ihmiset voisivat ilahduttaa toisiaan tarjoamalla pyyteettömiä palveluja. Idea sai heti valtaisan suosion ja palveluntarjoajia ilmaantui ympäri Auranmaata ja aina Keski-Suomea myöten.

Auranmaan Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Anniina Vähätalo ja projektipäällikkö Marika Keiras yllättivät palkinnonsaajan torstaiaamuna hänen työpaikaltaan Turun ammatti-instituutista.

–Tämähän oli melkein järkytys, Ruotsalainen hämmästeli saadessaan naisilta kunniakirjan ja kukkakimpun.

 

Lue lisää 06.09.2019 lehdestä