Tieltä suistunut törmäsi kaivoon

0
Henkilöauton matkanteko pysähtyi kaivon päälle. Kuva: Jorma Kaarto.

PÖYTYÄ/Uusikartano. Henkilöauto suistui kovassa vauhdissa tieltä Yläneen Uudessakartanossa Kuusistontiellä keskiviikkona illansuussa. Auton kyydissä oli neljä nuorta, jotka selvisivät rysähdyksestä lähinnä säikähdykseltä.

Korkeakosken suunnasta tullut auto suistui kulkusuunnassaan vasemmalle ojaan pitkän suoran jälkeen oikealle kaartuvassa mutkassa. Auto osui tien tuntumassa olevaan betoniseen vesikaivoon ja sen kanteen, joka mätkähti törmäyksen voimasta maahan. Auto koki kovia, mutta kyydissä olleet välttyivät loukkaantumisilta. Paikalle hälytettiin pelastuslaitos, poliisi ja ambulanssi.

Yläneen kk:n VPK:n yksiköt kävivät lauantaina siirtämässä auton kaivon päältä sivuun ja nostamassa betonikannen takaisin paikoilleen.