Marttilan vesiongelmat jatkuivat viikonvaihteessa

0
Vesitornin matala täyttöaste on laskenut painetta vesijohtoverkostossa. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Marttilan vesiongelmat jatkuivat vielä viikonvaihteessa, sillä vesijohtoverkoston veden toimittamisessa oli muutaman tunnin katkos lauantaina aamuyöllä. Vesilaitos pyysi asiakkaitaan vähentämään veden kulutusta viikonloppuna.

Ongelmat ovat johtuneet vesivuodosta, jonka takia vesitornissa on ollut tavallista vähemmän vettä. Tämä on laskenut vesijohtoverkoston painetta.

Vuotopaikan löytäminen on ollut vaikeaa. Marttilan kunnan tekninen johtaja Kirsi Halkola kertoi, että vuotoalueesta on pari epäilyä, mutta riittävän tarkkaa tietoa ei ole olemassa. Viimeksi etsintöjä on kohdennettu Prunkilaan.

Artikkelia on päivitetty maanantaina 14.10. klo 9.33.