PÖYTYÄ. Keskiviikkona ensimmäistä kertaa kokoontunut Pöytyän talouden tasapainottamisen ohjausryhmä linjaa kunnan seuraavan kolmen vuoden säästötavoitteeksi yhteensä 2,2, miljoonaa euroa. Yhteistyössä Perlacon Oy:n kanssa laaditun leikkurin alle joutuvat kaikki kunnan toimialat, mutta suurin säästötavoite kohdistuu perusturvaan.

Perusturvan kolmen vuoden säästötavoitteeksi linjattiin 1,2 miljoonaa. Summaan sisältyvät myös kansanterveystyön kuntayhtymän toimintaan kohdistuvat säästöt. Keskushallinnon, sivistyksen ja teknisen toimialan palveluiden yhteenlaskettu säästötavoite on miljoona euroa.

Talouden tasapainottamistyöskentelyn ohjausryhmä kokoontuu seuraavan kerran 14. helmikuuta. Sitä ennen, 12. helmikuuta kello 18 Riihikosken yhtenäiskoulun ruokalassa järjestetään talouden tasapainottamiseen liittyvä kuntalaistilaisuus.

Pöytyän kunnanhallitus käsittelee talouden tasapainottamisohjelmaa 14. huhtikuuta ja kunnanvaltuusto 23. huhtikuuta.

 

* Pöytyän kunnan talouden tasapainottamiseen liittyvä kuntalaistilaisuus keskiviikkona 12.2. klo 18 alkaen Riihikosken yhtenäiskoulun ruokalassa (Yläneentie 10, Riihikoski). Sisäänkäynti päiväkotia vastapäätä olevasta ovesta.