Omakotitalo paloi Yläneellä

0
Omakotitalo paloi Yläneellä Honkilahdentiellä. Kuva: Sari Holappa.

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneellä Honkilahdentiellä paloi maanantaina omakotitalo. Päivystävä palomestari Riku Koskinen arvioi aamupäivällä, että talo tulee tuhoutumaan kokonaan. Talossa olleet kaksi henkilöä pääsivät Koskisen mukaan poistumaan talosta omin avuin. He ovat menneet lääkärin tarkastettavaksi.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta maanantaiaamuna kello 9.43 aikaan. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle talo oli täyden palamisen vaiheessa. Paikalle on hälytetty toistakymmentä pelastusyksikköä. Koskisen mukaan sammutustöissä tulee menemään useita tunteja. Palon syttymissyitä Koskinen ei lähde tässä vaiheessa arvioimaan.

Tulipalo tuhosi Honkilahdentiellä sijaitsevan omakotitalon maanantaina. Kuva: Simo Päivärinta

 

Juttua on päivitetty kello 12.51, jolloin lisättiin toinen kuva.