Kolme uutta koronatartuntaa Koskelle ja yksi Pöytyälle

0

AURANMAA. Koskelle kirjattiin tiistaina kolme uutta koronavirustartuntaa. Koskelle on nyt tullut viimeisen viikon aikana yhteensä 11 tartuntatapausta. Edellisistä tapauksista oli ennättänyt kulua puolitoista kuukautta. Koskella on nyt todettu THL:n tietojen mukaan koko koronapandemian aikana yhteensä 20 tartuntaa.

Myös Pöytyälle merkittiin tiistaina yksi uusi tartuntatapaus. Viime viikolla Pöytyällä todettiin kahdeksan uutta tartuntaa, ja sitä edellisellä viikolla myös kahdeksan. Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana yhteensä 58 tartuntaa.

Auran, Marttilan ja Oripään tilanteeseen ei tällä viikolla ole tullut muutoksia. Koko pandemian aikaisten tartuntojen määrä on Aurassa edelleen 57, Marttilassa 11 ja Oripäässä 34.

Loimaalla tartuntoja on todettu tähän mennessä 123. Liedossa määrä on noussut 203:een.