Pöytyän kunnanjohtajan paikkaan tusinan verran hakijoita, joukossa Auran Mika Joki

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä kaksitoista hakemusta. Hakuaika päättyi sunnuntaina 28.3.

Hakijoiden joukossa on myös Auran kunnanjohtaja Mika Joki. Joki on työskennellyt Auran kunnanjohtajana vuodesta 2011, mihin tehtävään hän siirtyi Pöytyän kehitysjohtajan paikalta.

Kunnanjohtajakokemusta löytyy myös Pälkäneen vs. kunnanjohtajalta Anitta Hietaniemeltä. Hietaniemi oli ehdolla myös Pälkäneen kunnanjohtajaksi, mutta jäi varasijalle, kun valtuusto valitsi helmikuussa Pauliina Pikan. Hietaniemi oli loppusuoralla myös Jokioisten valitessa kunnanjohtajaa. Jokioisiin valittiin Kosken kunnanjohtaja Jukka Matilainen.

Kolmas mielenkiintoinen nimi on turkulainen Antti Korte. Korte työskentelee Raision teknisenä johtajana, mutta haki maaliskuussa Maskun teknisen johtajan paikkaa.

Korte haki viime vuonna Raision kaupunginjohtajan virkaa ja selvisi neljän parhaan joukkoon. Hän toimi Raision vs. kaupunginjohtajana, ennen kuin Raision nykyinen kaupunginjohtaja Eero Vainio aloitti virassa.

Pöytyän kunnanjohtajan virkaa hakivat: hallintotieteiden maisteri Anitta Hietaniemi Pälkäneeltä, Master of Laws LL.M Hinkka Niku Tampereelta, filosofian maisteri Mika Joki, Aurasta, tradenomi  Kirsi Kellokangas Helsingistä, diplomi-insinööri Antti Korte Turusta, tuotantotalouden diplomi-insinööri Markus Lehtinen Porista, metsä- ja puutalouden opettaja Jari Lindeman Paimiosta, lääkäri Harri Markkula Turusta, Master of Science Mohammadjavad Monazzami Lappeenrannasta, prosessi- ja materiaalitekniikan insinööri Niklas Pelander Turusta, insinööri Kyösti Rasinmäki, Joensuusta ja kauppatieteiden maisteri Satu Sarin Karkkilasta

Pöytyän kunnanhallitus käsittelee kunnanjohtajan valintaa tänään maanantaina pidettävässä kokouksessa. Tämän jutun kirjoittamisen aikaan käytettävissä olevien tietojen mukaan haastattelut järjestetään 8.4.–9.4. ja soveltuvuusarvioinnit viikolla 15. Alustavan arvion mukaan kunnanvaltuusto valitsee kunnanjohtajan 3.5.