Suklaayllätysmunat ovat hauskoja niin lapsille kuin aikuisillekin ja niillä on jo pitkä perinne. Smash halusi tietää, onko suklaamunien suklaissa eroa, ja mistä suklaayllätysmunista saa parhaimmat yllätykset.

Ryhmä Hau. Pakkauksen ulkonäkö on lapsille sopiva, mutta myös hauska sekä nostalginen vanhemmallekin väelle. Suklaa on normaalia maitosuklaata, eikä siinä ole esimerkiksi valkosuklaata, mikä tekee siitä hieman tylsähkön. Yllätyksenä tuli kuminen rannekoru, missä oli Ryhmä Haun hahmon kuva. Kuminen rannekoru on tylsä varmasti lapsillekin.
Tuomio: * *

JVG. Pakkauksen ulkonäkö on tyylikäs mustavalkoinen. Suklaa oli täysin samanlaista kuin Ryhmä Haun yllätysmunassa. Yllätyksenä tuli JVG:n kultainen avaimenperä. Yllätysmuna sopii hyvin nuorille ja etenkin JVG:n faneille.
Tuomio: * * *

Kinder Surprise Maxi. Suklaa on pehmeää ja maukasta. Valkosuklaa kompensoi hyvin maitosuklaata. Yllätyksenä tuli itse koottava Miraculous-hahmo. Yllätys on varmasti mieleinen Miraculous-sarjan katsojille. Kinderin suklaayllätysmunaa voisi ostaa pelkän suklaankin vuoksi, vaikka hinta tosin on aika suuri. (A.M.)
Tuomio: * * * *

Arvosteluasteikko

* * * * * kannattaa ostaa, vaikka olisi kalliskin
* * * * kannattaa ostaa
* * * kannattaa ostaa, jos pitää yllätysmunan teemasta
* * kannattaa ostaa, jos ei ole muuta vaihtoehtoa
* turha ostos

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.