Auran yhtenäiskoulun rehtoriksi haastatellaan kuusi

0

AURA. Auran yhtenäiskoulun rehtorin virkaan haastatellaan kuusi hakijaa, joista kaikilla on työkokemusta rehtorin, koulun johtajan, vara- tai apulaisrehtorin tehtävästä. Määräaikaan mennessä virkaan tuli yhteensä 11 hakemusta. Yhtenäiskoulun sisältä ei paikkaa haettu.

Haastatteluun kutsun saivat virka-apulaisrehtori Maria Kemppainen Kangasalta, Kaarinassa apulaisrehtorina työskentelevä Pasi Läpinen Turusta, Turussa lehtorina työskentelevä ja aiemmin apulaisrehtorina toiminut Sanna Rantalainen Naantalista, steinerkoulun rehtori Vesa Turvanen Turusta, koulunjohtaja Taija Marttila Sastamalasta ja Kaarinassa vararehtorina työskentelevä Tatu Vahala Turusta.

Haastattelut tehdään tämän viikon torstaina ja perjantaina. Sivistyslautakunta tekee päätöksen rehtorin valinnasta ensi tiistaina 13. huhtikuuta.