Auranmaalle viime viikolla yhteensä viisi tartuntaa

0

AURANMAA. Auranmaan viime viikon koronasaldoksi koitui lopulta viisi tartuntaa: kaksi tapausta Aurassa, kaksi Pöytyällä ja yksi Marttilassa.

Auraan merkittiin viime viikolla yksittäiset tartunnat niin torstaina kuin lauantainakin. Edellisellä viikolla tartuntoja ei Aurassa ollut lainkaan. Tapausten myötä Aurassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan yhteensä 66 koronatartuntaa koko pandemian aikana.

Pöytyälle merkittiin viime viikolla yhteensä kaksi tartuntaa. Pöytyällä on ollut koko pandemian aikana yhteensä 68 tartuntaa.

Marttilaan puolestaan kirjattiin lauantaina yksittäinen tartuntatapaus.

Koskelle ja Oripäähän ei ole tullut uusia tartuntoja moneen viikkoon: Kosken edellisestä tapauksesta on kulunut kolme viikkoa ja Oripään tapauksesta viisi. Koskella on ollut koko pandemian aikana yhteensä 29 tartuntaa ja Oripäässä 35.

Liedon tartuntojen kokonaismäärä on noussut 243:een ja Loimaan 138:aan.