Pudas ja kuusi muuta haki Auran yhtenäiskoulun rehtoriksi

0

AURA. Auran yhtenäiskoulun vs. rehtori Anu Pudas ja kuusi muuta hakijaa pyrkii Auran yhtenäiskoulun rehtoriksi. Pudas on hoitanut rehtorin virkaa lukuvuoden 2017–2018 aikana Minna Kartanon sijaisena sekä lokakuusta asti keväällä virkaan valitun Sanni Rantalaisen irtisanouduttua virastaan.

Pudas haki rehtorin virkaa myös keväällä 2018, jolloin virkaan valittiin Ville Kouki ja Pudas tuli varasijalle. Koukin irtisanouduttua viime keväänä Pudas ei virkaa hakenut.

Hakijoiden joukossa on myös viime kevään haussa varasijalle tullut koulunjohtaja Taija Marttila Sastamalasta. Muut hakijat ovat aivan vastikään Kangasalan Ruutanan koulun rehtoriksi valittu Maria Kares sekä Kaisa Järvinen, Eetu Kallioinen, Matti Luoma ja Ilpo Lintula.

Haastattelut pidetään 1. päivä joulukuuta.