Maisila ja Tolppanen hakivat Liedon kunnanjohtajan virkaa

0

LIETO. Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila , Oripään kunnanjohtaja Timo Tolppanen ja Liedon hallintopalveluiden toimialajohtaja Rauno Peltola ovat hakeneet Liedon kunnanjohtajan virkaa.

Muita hakijoita ovat Nousiaisten kunnanjohtaja Teemu Heinonen, Pelkosenniemen kunnanjohtaja Päivi Vauhkonen, Päijät-Soten rakenneuudistushankkeen projektipäällikkö Sabah Samaletdin, Kokemäen entinen kaupunginjohtaja Nina Kivi, Paimion elinvoimajohtaja Mika Ingi, Tuusulan elinvoimajohtaja Kristiina Salo, Riihimäen elinvoimajohtaja Mika Herpiö, Raision talousjohtaja Sanna Häkli, Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen kieliavustaja Khalil Mozaffari ja ammattiopisto Varian opettaja ja hankeavustaja Raino Laakso.

Kunnanjohtajan valitsee kunnanvaltuusto tammikuun kokouksessa. Haastateltavat valitsee aiemmin valittu ohjausryhmä. Ohjausryhmä toimii myös haastatteluryhmänä ja tekee esityksen kunnanhallitukselle.