Auranmaan Nuorkauppakamari etsii tuottavaa ideaa

0

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari etsii kilpailulla hyvää ideaa. Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarien järjestämä kilpailu. Tänä vuonna etsitään ja palkitaan parhaat alueelliset ideat ja lähetetään ne koko Suomen kilpailuun.

Auranmaan Tuottava Idea -kilpailu käydään 11.3.–3.4. Kilpailu on tarkoitettu enintään kolme vuotta vanhoille auranmaalaisille tuote- tai palveluideoille, jotka kuka tahansa voi ilmoittaa mukaan. Kilpailussa on kolme sarjaa: yrityssarja, yhteiskuntasarja ja start up -sarja.

Kilpailun tavoitteena on edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa, mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämämme terveessä kasvussa sekä elintasomme positiivisessa kehityksessä.

Auranmaan Tuottava Idea -kilpailuun voi ilmiantaa 3.4. mennessä idean, minkä jälkeen Auranmaan oma tuomaristo valitsee parhaat ideat. Kilpailuraadissa ovat mukana Auranmaan Nuorkauppakamarin lisäksi edustajat Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnista sekä Auranmaan Viikkolehdestä.

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen Tuottava Idea -kilpailu on käynnissä 15.4. asti, johon Auranmaan parhaat ideat lähetetään eteenpäin.

Lue lisää kilpailusta sekä tee ilmianto: https://www.jcauranmaa.com/tuottavaidea