Pesäpallo on koko Pöytyän asia

0

Pöytyällä valmistaudutaan kovaa vauhtia tulevaan pesäpallokauteen. Naisten nousu Superpesikseen on tietysti mahtava asia koko kunnalle ja miksei koko Auranmaallekin, mutta sarjanousu teettää myös paljon töitä. Yhteen Superpesiksen otteluun tarvitaan jopa 30 talkoolaista, joten on selvää, että uusia innokkaita talkoolaisia tarvitaan.

On onni, että pesäpallon talkoorinki on pitkälti sama kuin POP-Areenankin, joten kokemusta vaativienkin projektien hoitamisesta on jo ennestään.

Pöytyä on Superpesistä pelaavista paikkakunnista pienimmästä päästä, mutta ei mitenkään poikkeuksellisen pieni. Ottelut pystytään varmasti hoitamaan mallikkaasti. Toivottavasti yleisö löytää otteluihin sankoin joukoin. Pesäpallo on tietysti pelinäkin mielenkiintoinen, mutta väheksyä ei pidä sitäkään, että pesisottelu on jo tapahtumana sellainen, että se tuo Pöytyän kesäiltoihin toivottua säpinää.

Jokaisen talkoista kiinnostuneen kannattaa ainakin kokeilla vapaaehtoistyötä urheilun ja kotiseudun hyväksi. Seuran mukaan jo muutaman ottelun mittainen talkoopanos on tervetullut.

Pöytyän pesisnaisilla on kaikki mahdollisuudet menestyä tulevana kautena. Joukkue on sopivan nälkäinen, mutta kuitenkin riittävän kokenut. Tuekseen joukkue tarvitsee kuitenkin seuran ja sen vapaaehtoisten lisäksi koko kunnan ja viestin siitä, että kannustusta löytyy myös perinteisten pesäpallopiirien ulkopuolelta.