Kyrön urheilukentälle uudet joustopinnoitteet

0
Kyrön urheilukentän joustopinnoitteissa on useita repeämiä.
Kyrön urheilukentän joustopinnoitteissa on useita repeämiä.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön urheilukentän suorituspaikkojen joustokestopinnoitteet uusitaan. Tekninen lautakunta on hyväksynyt Nomac Urheilurakentaminen Oy:n tarjouksen pituus-, korkeus- ja seiväshyppypaikkojen sekä keihäänheittopaikan kestopinnoitteen uusimisesta.

Vuonna 1983 rakennetun urheilukentän kestopinnoitteet ovat osittain repeytyneet ja irronneet alustastaan. Nomac Urheilurakentaminen Oy:n 64 610 euron (alv 0 %) tarjous pitää sisällään vanhan pinnoitteen poistamisen ja toimittamisen jäteasemalle, asvalttipohjan puhdistuksen, uuden joustopinnoitteen asennettuna sekä pintaruiskutuksen ja ratamerkinnät.

Asennus on tehtävä viimeistään syyskuun aikana ennen lokakuuta.

Teknisen lautakunnan investointiohjelmassa on tälle vuodelle varattu yhteensä 150 000 euron määräraha liikuntapaikkojen rakentamiseen. Määrärahasta on jo aiemmin hyväksytty tehtäväksi Haukkavuoren kuntoradan kunnostus. Haukkavuori vie määrärahasta 41 350 euroa, joten Kyrön urheilukentän kunnostuksen jälkeen määrärahaa jää vielä jäljelle noin 44 000 euroa.