MARTTILA. Marttilan kunta työstää parhaillaan kuntastrategiaa. Kuntastrategian pohja-aineiston kerääminen on meneillään ja siihen liittyvään Meidän Marttila -kyselyyn on mahdollista vastata vielä elokuun loppuun saakka.

Strategiakyselyyn toivotaan vastauksia koko kuntayhteisön jäseniltä: kuntalaisilta, yrittäjiltä, yhdistysväeltä, kunnan työntekijöiltä, Marttilassa muualta töissä käyviltä, Marttilassa vapaa-aikaa viettäviltä ja matkailijoiltakin.

Strategiasta tullaan myös käymään keskustelua Marttilan yrittäjien kanssa Yrittäjän päivänä 5.9.2022 kello 19 järjestettävässä yrittäjäillassa.

Kuntastrategia ohjaa kunnan toiminnan tulevaisuuden suuntaa. Muun muassa vuosittaiset toimintasuunnitelmat pohjautuvat strategiaan.

 

Juttua on muokattu 1.9. klo 17.12: kyselyn vastausaika on päättynyt ja jutussa ollut linkki kyselyyn poistettu käytöstä.